Hogyan taníthatom meg a hét hónapos kisfiamat hason kúszni?
Nem jó ha kimarad a kúszás, mászás. Később LEHETNEK (nem 100%,de előfordulhat) figyelemzavar, dislexia/gráfia. Az sem jó, ha hátrafelé halad. Az én lányom 7.5 hónapos, szintén nem kúszik. egy hónapja elvittük dévényes gyógytornászhoz. azt mondta le vannak tapadva a nyaki, vállövi izmok és nem bírja el a keze. most hetente járunk. én megnézetném orvossal vagy gyógytornásszal!
Lehet, hogy nincs semmi baj, de azért mégis.
A túllihegő dislexiás vagyok. Aki tanár is mellesleg.
Ugye azért írtál ide, mert úgy érzed, hogy valami nincs rendben és félsz, hogy később baj lesz?
Nem hiszem, hogy bármit is túl lehet lihegni, ha az embernek a saját gyerekéről van szó! Menj el, nézesd meg, néhány ezer forintod meg egy kis időd bánja és adja Isten, hogy ne legyen semmi baja!
Azonban pontosan így van, ahogy a felettem szóló mondja, minél később fedezik fel, hogy probléma van, annál nehezebb korrigálni. Képzeld el, hogy ennyi idős korban még vannak olyan agysejtek, amelyek beindíthatók a megfelelő folyamatra, míg később ez a lehetőség már nem lesz meg:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!