Nem venném meg. Nem adnék ennyi pénzt egy pohárért.
2012. júl. 6. 12:42
2/14 anonim válasza:
Te jóisten nem. Marha drága. Megtanul minden gyerek pohárból inni ilyen 3500 ft-os pohár nélkül is. Nekem 3 gyerekem van, az első kis önállótlan volt de legkésőbb az oviban megtanult rendesen inni a pohárból (úgy hogy ne menjen mellé a fele).
a másik dolog meg hogy vettem már jópár aventos itatót, és mindig megszívtam velük, egy két ledobás és már le is jött a szép mintájuk és csúnyák lettek, de ez egy dolog, a másik hogy folytak akárhogy is azt írták róla hogy csöpögésmentes, többször áztatták el a táskát.
2012. júl. 6. 12:46
3/14 anonim válasza:
Dehogy venném. Ennyiért marha drága! És ilyen nélkül is megtanulnak pohárból inni a gyerkőcök.
2012. júl. 6. 12:50
4/14 anonim válasza:
Nekünk ilyen van csak Lovi márkájú ,Brendonban vettem 3ezerért és nagyon nagyon szeretjük....
2012. júl. 6. 12:54
5/14 anonim válasza:
Ez felesleges szeritem. Inkább vegyél egy szép mesefigurás műanyag poharat, abból is ugyan úgy megtanul inni.
Ezt azért sem venném, mert nem
Tanulja meg, mennyire kell megdönteni a poharat, hogy ne ömöljön a nyakába a víz.
Én füles poharat sem vennék, mert könnyebb volt neki a simára fogni, meg ha elmegyünk vendégségbe, ott sincs füles pohár, ne ragaszkodjon ahoz.
2012. júl. 6. 12:55
6/14 anonim válasza:
Szerintem is felesleges. Én 1 narancssárga műanyag pohárból itattam a kislányomat és kb. 2 hete egyedül is tud inni belőle úgy, hogy nem megy ki belőle semmi, minden a szájába megy. Csőrös pohárból nem is nagyon itattam, mert féltem, hogy a cumisüveg után átáll arra és soha nem tanul meg pohárból inni. 2 éves a kislányom.
2012. júl. 6. 14:09
7/14 anonim válasza:
Inkább a műanyag pohár, és először kevés folyadék az aljára, és pikk-pakk megtanul inni belőle.
2012. júl. 6. 22:46
8/14 anonim válasza:
igen
2012. júl. 8. 00:55
9/14 anonim válasza:
Igen, én Nuk-at néztem, de ez az Aventes szebb.Nem fogok mindig pici vizet adagolgatni napközben a poharába.
2012. júl. 17. 13:21
10/14 anonim válasza:
Egy újabb marketing fogás lusta anyukáknak,és nem megsértődni ezért ám!!!(nem rád gondoltam hanem azokra akik megveszik csak hogy ne kelljen a gyereket itatnia.Na most az én gyerekeim 19 hónaposak de 1 hónapja egyedül isznak hogy miért??mert ők így döntöttek:)egyszerűen csak nem hagyták hogy fogjam a poharukat,és hidd el én lepődtem meg a legjobban hogy ez egyedül is ment nekik,egy csepp kifolyása nélkül:)Nálunk úgy ment hogy olyan 14 hónapos korukig cumisüvegből ittak,majd jött a sima "mezei" 100 forintos itatópohár,volt hogy játszottak vele,na de milyen a gyerek??:))És ezután már jött az hogy mondták zíííz:alias:víz és kérték ha kellett és kapták akár üvegpohárból is és mostanra ők saját magukat szépen kitanították,már értsd jól,nem kell súlyos összegeket adni ilyen butaságokért!!Ebből a pénzből jó tudom hogy nem ez az utolsó de vegyél neki inkább gyümölcsöt:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!