Vennétek ilyet a babátoknak? Kicsit furi? (járgány és járássegítő)
DRÁGA!!!!Ennyit kiadni érte, te jó ég....
Az én kisfiam a széket használta járás segítőnek,előszeretettel tologatta a nappaliban:)
nem, mert a járássegítőt hülyeségnek tartom.
én babám is a széket, meg a babakocsit toligálta, illetve sétáltam vele. így is 1éves korában elindult magától.
Nekem baromira tetszik!
Régebben én is néztem, de nem vettem.
Viszont ha vettem volna, nem a járássegítő funkciója miatt, hanem mint ahogy a leírásban is olvasható:
nagyon jól fejleszti az egyensúlyérzéket, térérzéket, stb.
4-es bocsi, de ez se az egyensúlyérzéket se a térérzéket nem fejleszti...hiába van odaírva...
Az egyensúlyérzéket azért nem, mert annak a központja a fülben van, a félkörös ívjáratok.Az ezekben lévő folyadék mozgása ingerli az ott lévő érzékelő sejteket.Minél több inger éri őket, annál jobb az egyensúly érzékelés.Na már most egy csőben lévő folyadék nem úgy fog jobban mozogni, ha mászkálunk, hanem ha forgunk,ugrálunk, lehajolunk,felállunk,szaladunk, stb...tehát inkább ezek a mozgásformák fejlesztik az egyensúlyt.
A tér érzékelést meg szerintem azért nem fejleszti, mert nem tanulja meg rendesen a gyerek meddig mehet, mik a határai, kicsit olyan mint a bébikomp, hiszen nekimegy valaminek és nem üti meg magát, tehát nem tudja rendesen bemérni a teret.
Na de nem akarom túlmagyarázni a dolgokat, csak annyi hülyeséget tudnak leírni egy termék mellé, csak hogy el tudják adni, hogy az nem igaz...
Kedves 9-es!
Épp azért írtam, hogy nem járássegítőnek venném meg, hanem más funkciók miatt. Ha ráül a gyerek, akár forogni is tud vele. Nem csak előre-hátra megy, mivel bolygósított kerekekkel van ellátva. (Tehát fejleszti, de szerintem a térérzékelést is). Vagy azt csak 2 lábon állva - előre haladva - lehet fejleszteni?
Amúgy nem akarok vitatkozni, csak nem értek egyet azzal, amit írtál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!