Kérjünk neki járássegítőt?
A kisfiam 11 hónapos és az ágy mellett ügyesen eljár, meg akkor is, ha fogom a kezét. Viszont egyedül még bátortalan.
Karácsonyra kapná a nagyszülőktől. Érdemes lenne neki venni ilyet?
Próbáld ki a babakocsin. Ha azt élvezi, h tolhatja, akkor tuti megéri.
Amúgy én vetetnék. Csak mérlegelni kell, h milyet. A bébitaxik hátulján is van járássegítő, nekünk is van, de amíg nem tudott stabilan egyedül járni a fiam, addig egy percet se használta. Nem elég stabil, könnyen felbillen, ezért nem tudott rátámaszkodni. A háromszög alakúra kinyíló járássegítők azok jók, jó stabilak. De a fiam vezetni sem hagyta magát, nem engedte, h fogjuk a kezét, csak a saját feje után ment, így neki nem vettünk már olyat.
1 éves ikreim 2 hete használják a járássegítőt!
Nagy találmány. Azóta a kisfiam már 3-4 métert megtesz egyedül.
De ami még fontos. Ők is nagyon élvezik, hogy a járássegítővel szabadon "rohangálhatnak" a lakásban.
Annyira szereti mind a kettő, hogy a lányzó már megharapta a fiú kezét, mert az elvette tőle:-)
Szóval vetess nagyszülőkkel nyugodtan!
Szia,
nekünk ez a fajta van:
lányom nagyon szereti, Ő is kapaszkodva 'megy' bútorok mellett és nagyon élvezi, hogy tologathatja Leo-t! :)
Nagyon stabil és később használhatja kismotornak is (ülő részét le lehet hajtani).
Utolsó vagyok. Van egy kockafaló vízilova is, amit szintén lehet tolni, de az nem stabil, azt nem engedem neki.
Most ilyet vettem:
A védőnőnk nem ajánlotta a járássegítőt, de most hogy ennyi jót olvasok róla, igencsak elgondolkodom a vásárlásán...
Azt mondta, teljesen felesleges, meg úgyis akkor használja, ha amúgy is tud már járni és ha mindig azt tolja, később fog önállóan, elengedett kézzel menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!