Hol találok Fischer Price oroszlános minimotoros járássegitőt?
Tescoban 19ezerért láttam, ott biztos van. De a neten ha beírod, van 16-17ezerért is játékboltokban.
M?ennyi idős babának vennéd? Én is gondolkozom rajta.
1 éves a kisfiam!Igazábol szerintem nagyon jo, mert még nem megy a manom, csak kapaszkodva, de mindent tolna maga előtt!Viszont utánna is tök jó mert bébitaxiként is jó!
És te?
Te hol veszed meg ha megveszed?Köszi!
Sztem tizenezreket felesleges kiadni, legalábbis én így gondolom. Én sima babytaxit vettem Neki 2800 ft-ért újonnan. Igaz nem zenél nem világít, pakolni lehet bele és pont az,amit imád a lányom benne. Szintén 1 éves.
Minden jót Nektek:))
Ahogy a boltban néztük, nagyon tetszett neki, hogy zenél-világít, alapvetően ez nyűgözte le benne, de úgy ítéltem meg, még kicsi hozzá, majd 1 évesen, szülinapra valószínűleg, 8 és fél hónapos.
Neten keress rá kérdező, valahol láttam 15ezer valamennyiért, de nem emlékszem konkrétan. Ha nem találsz sehol, Tescoban biztosan van, vagy ha pesti vagy, a Mária bababolt rendelésre hoz, tehát náluk lehet kapni.
kedves utolsó!
nem tudod esetleg hogy a mária bababoltban mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!