Vennétek ilyet a babátoknak? Kicsit furi? (járgány és járássegítő)
Én nem fogok ilyet venni, valami aranyosabbat szeretnék. nem tetszik a formája. Nem nagyon gondolkodtam még járássegítőn, azt hiszem akkor veszek majd valami éppen aktuális legnépszerűbb és legajánlottabb terméket ha odakerülünk. Addigra hátha lesz egy szebb változata:) Ez persze csak izlés dolga. Ha nem is lesz rá igénye akkor nem is veszek majd semmi hasonlót. Ha pedig mégis akkor valami nekünk tetszőt. Az hogy drága az megint relatív. A mai babaholmikhoz viszonyítva azt kell mondjam, hogy messziről sem drága. Nyilván a kérdezőnek sem okoz problémát megvenni így ez az ,,érv" nem igazán áll stabil talajon. nekem a ,,kicsit furi" része amit helyeslek. Nem mondom, hogy rosszúl néz ki, de nekem valóban furi.
De ki tudja...ha fél év múlva mire oda jutunk, hogy kell ez lesz a ,,trendi" és funkcióját tekintve is más fejlesztő képességével is le tud nyűgözni a többi mellett...talán én is aranyosabbnak fogom majd látni. De inkább ez, minthogy a székeket tologassa a kerámián:S Na az lenne nálunk a drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!