Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek ilyet a babátoknak?...

Vennétek ilyet a babátoknak? Kicsit furi? (járgány és járássegítő)

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 4. 22:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem fogok ilyet venni, valami aranyosabbat szeretnék. nem tetszik a formája. Nem nagyon gondolkodtam még járássegítőn, azt hiszem akkor veszek majd valami éppen aktuális legnépszerűbb és legajánlottabb terméket ha odakerülünk. Addigra hátha lesz egy szebb változata:) Ez persze csak izlés dolga. Ha nem is lesz rá igénye akkor nem is veszek majd semmi hasonlót. Ha pedig mégis akkor valami nekünk tetszőt. Az hogy drága az megint relatív. A mai babaholmikhoz viszonyítva azt kell mondjam, hogy messziről sem drága. Nyilván a kérdezőnek sem okoz problémát megvenni így ez az ,,érv" nem igazán áll stabil talajon. nekem a ,,kicsit furi" része amit helyeslek. Nem mondom, hogy rosszúl néz ki, de nekem valóban furi.

De ki tudja...ha fél év múlva mire oda jutunk, hogy kell ez lesz a ,,trendi" és funkcióját tekintve is más fejlesztő képességével is le tud nyűgözni a többi mellett...talán én is aranyosabbnak fogom majd látni. De inkább ez, minthogy a székeket tologassa a kerámián:S Na az lenne nálunk a drága...

2012. febr. 5. 01:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó,megnéztem a Brendonba.Egy hátránya van,hogy kicsi,még nehezebben mozgó babának nem jó,mert nagyon "jól","gyorsan" megy,és kigurul alóla,meg ha megtámaszkodik rajta elgurul nagyon könnyen,nagyobb korban viszont szuper.
2012. febr. 5. 07:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Őszintén bevallom, nekem nagyon tetszik, én szeretem az ilyen "furi" dolgokat :), csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
2012. febr. 5. 08:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezzel aztán tudna majd nagyokat esni,brutál veszélyes!!!jaaaj én nem venném habár ha nyugis a kicsid akkor nem biztos hogy rámászna de az enyémek na ők nagyon is mozgékonyak!!
2012. febr. 5. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!