Hétvégén balcsira megyünk. Szopit pótolhatom 1 alkalommal vizzel?
Figyelt kérdés
Nem tudok hová félre menni, nem akarok körülményeskedni! Szerintetek adhatok neki 1, esetleg 2 alkalommal vizet? Légyszives ne támadjatok le, hogy miért nem szoptatom ott meg, ha nem ajánlatos a viz, akkor megpróbálom megoldani. Egyébként 7 hetes a baby.2012. júl. 5. 15:27
21/28 A kérdező kommentje:
Akkor szopi MELLETT lehet adni neki vizet? Köszi
2012. júl. 5. 16:37
22/28 anonim válasza:
én írtam az aszalódnit...
igen, mondjuk panelban is aszalódik az ember, itt az embertelen melegre utaltam, nem pedig arra, hogy bárhol máshol jobb lenne!
kérdező, igen! az anyatej eleje vizes, szomjoltó, de ilyen kánikulában meg kell kínálni őket vízzel is, ha elfogadja akkor jó, ha pedig nem akkor nem kell eröltetni, tudják ők mi kell neki, de a lehetőséget meg kell adni nekik :)
23/28 anonim válasza:
én adok vizet, ha két szopi között elfogadja, ha nem akkor meg nem
ja és ha sátrat nem visztek, akkor is egy öltözőt vagy urambocsá wct lefoglalsz, beültök és megoldod a szopit. tudom, hogy nem a legtutibb, de egyszerű, nem kell hozzá semmi és nem stresszelsz rajta, hogy megnéznek
25/28 anonim válasza:
Auchanban vettünk 1800 ft-ért strandsátort, én abba vonulok el szoptatni a babámat rendszeresen, mert gyakran strandolunk. Senki nem lát semmit, csak a hátamat. Szuper jó. Szerintem se pótolj vízzel, akkor már inkább tápszerrel, de a legjobb, ha megpróbálsz hozzám hasonlóan elvonulni. És nem kell vízzel itatni az anyatejes babát, ha gyakran meg tudod szoptatni. Én ilyenkor akár félóránként is megkínálom, ha nem szomjas, nem kér.
26/28 anonim válasza:
Miért is nem tudsz strandon szoptatni?Eltakarod a melled és kész.
27/28 anonim válasza:
Szerintem vegyetek egy félsátrat és abba bújjatok be ketten.:)
28/28 anonim válasza:
Miért vegyen/vigyen tápszert, ha van teje? A tápszer után meg fejje le a tejét, mert bedurrant a melle? Hol? Nem fog ki látszani a cicije? Akkor nem min1, ha megszoptatja a gyereket? Kit érdekel ki mit mond a gyerek az 1-ső! Jó kiruccanást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!