Hétvégén balcsira megyünk. Szopit pótolhatom 1 alkalommal vizzel?
Figyelt kérdés
Nem tudok hová félre menni, nem akarok körülményeskedni! Szerintetek adhatok neki 1, esetleg 2 alkalommal vizet? Légyszives ne támadjatok le, hogy miért nem szoptatom ott meg, ha nem ajánlatos a viz, akkor megpróbálom megoldani. Egyébként 7 hetes a baby.2012. júl. 5. 15:27
1/28 anonim válasza:
Az anyatej és a víz nem ugyanaz.A víz nem táplál.
2/28 anonim válasza:
Ha csak szomjoltás miatt adsz vizet, akkor próbálkozhatsz, de azért az evést vízzel nem válthatod ki. Ha éhes vagy, te sem laksz jól egy pohár vízzel, muszáj enned valamit...
3/28 anonim válasza:
Nem támad senki remélhetőleg de a víz nem azonos az anyatejjel én igy nem mennék ha nem szeretnél félrevonulni . nem az emberekkel a többiekkel kell foglalkozni csak a babáddal aki sztem a vízzel nem fog jóllakni és ha eddig nem látott cumisüveget - nem írtad - akkor lehet el se fogja fogadni .
én így inkább nem mennék de majd remélhetőleg ellazulsz és meg mered szoptatni mert arra fog vágyni . a víz jó szomj oltás ellen egy ideig.
4/28 A kérdező kommentje:
Persze, ezt gondoltam. Mielőtt lemegyünk a partra, szopizik, utána ugyis bealszik, és a következő ébredésekor gondoltam a vizet, a szomjuság ellen.
2012. júl. 5. 15:32
5/28 anonim válasza:
Közel hat hetes babám "tojik a vízre", és addig ordít, amíg meg nem szoptatom.
Szóval bárhogy is döntesz (és bármiért), előtte próbáld ki, hogy elfogadja-e.
Ha végleg nem megy a szopi, akkor én lefejt anyatejjel próbálkoznék amúgy.
6/28 anonim válasza:
Szerintem nem. Ráadásul, ha meleg van, sokszor még az anyatej sem elég szomjoltásra, mellette adnak vizet. Van olyan kis napvédősátor, abba be tudsz fordulni, a "bejárathoz" egy törölköző és kész, teljesen elrejt. Nem kerül sokba, nagyáruházakban kapható.
7/28 anonim válasza:
A vízparton egész nyugodtan megszoptathatod. Letakarod magatokat egy kendővel. Ne "kínozd" vízzel...
8/28 A kérdező kommentje:
Nem, eddig még nem próbáltuk a cumisüveget, csak szopizik! Ha tényleg ennyire ellenzi több anyuka, hallgatok rátok (első babám) és megoldom a szopit, vagy le sem megyek!
2012. júl. 5. 15:34
9/28 A kérdező kommentje:
A letakarós megoldás tetszik :)
2012. júl. 5. 15:35
10/28 anonim válasza:
szoptasd meg ne hagyj ki egy étkezést se.Nem pótolja a víz a tejcit.Ők még nem azért szopiznak 3-4 óránként mert szomjasak hanem mert éhesek.Pokrocra lefekszel és elfordulva ciciztetted,ha zavar a közönség ne nézd.úgyse törödik veled senki se!Én még buszon is szoptattam ha kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!