Milyen babavizet használsz?
Eddig Jana Baby vizet vásároltunk, de most már áttérnék másra.
Úgy tudom, hogy a Nátrium tartalmat kell nézni ezekben vagy nem?!
Szóval a lényeg, hogy javasoltak párat, de mindegyikben a Nátrium tartalom magasabb volt jóval, mint a Jana vízben.
Talán már nem is "érdekelne" annyira, mert 1 éves lesz a lányom nemsokára és ideje a szervezetét is hozzászoktatni a dolgokhoz, de nem tudom, hogy melyik vízzel helyettesítsem a Jana-t!
Csapvizet még nem szeretnék neki adni forralás nélkül!
Első sorban olyan anyukák véleménye érdekel, akik nem forralják a vizet a gyereknek, hanem megveszik.
Se időm, se energiám forralgatni!
Köszi :)
Szentkirályi,Óbudai gyémánt.
A lányom már nem baba(28hónapos),de én sem adok neki csapvizet! Nem egyszer volt hogy sárgán folyt ki a csapból. Ő már szinte minden fajta ásványvizet kóstolt(még bubisat is),de legtöbbet Szentkirályit,vagy Óbudai gyémántot kap!
Egy ideig Jana,most Szentkirályi de szándékomban áll az Óbudai Gyémántot is kipróbálni.
Nálunk is gyatra a víz és a vízforralgatástól már herótom van,ha sokba telik,ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!