Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babavizet használsz?

Milyen babavizet használsz?

Figyelt kérdés

Eddig Jana Baby vizet vásároltunk, de most már áttérnék másra.

Úgy tudom, hogy a Nátrium tartalmat kell nézni ezekben vagy nem?!

Szóval a lényeg, hogy javasoltak párat, de mindegyikben a Nátrium tartalom magasabb volt jóval, mint a Jana vízben.

Talán már nem is "érdekelne" annyira, mert 1 éves lesz a lányom nemsokára és ideje a szervezetét is hozzászoktatni a dolgokhoz, de nem tudom, hogy melyik vízzel helyettesítsem a Jana-t!

Csapvizet még nem szeretnék neki adni forralás nélkül!

Első sorban olyan anyukák véleménye érdekel, akik nem forralják a vizet a gyereknek, hanem megveszik.

Se időm, se energiám forralgatni!

Köszi :)

2012. júl. 5. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szentkirályi;
2012. júl. 5. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Szentkirályi,Óbudai gyémánt.

A lányom már nem baba(28hónapos),de én sem adok neki csapvizet! Nem egyszer volt hogy sárgán folyt ki a csapból. Ő már szinte minden fajta ásványvizet kóstolt(még bubisat is),de legtöbbet Szentkirályit,vagy Óbudai gyémántot kap!

2012. júl. 5. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy ideig Jana,most Szentkirályi de szándékomban áll az Óbudai Gyémántot is kipróbálni.

Nálunk is gyatra a víz és a vízforralgatástól már herótom van,ha sokba telik,ha nem...

2012. júl. 5. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első gyermekemnél kezdetben én is Jana Baby-t adtam, utána mentes Szentkirályit. Én is és a férjem is rengeteg vizet iszunk, a fiam már 4 éves, ő is sokat iszik, így két-három naponta vettük a kartonnyi vizeket. Megszületett a kislányom, és összeszámoltuk apával, hogy mennyi pénzt költünk egy hónapban csak az ásványvízre. Meg sem merem mondani, de hát te is tudod, hogy nem olcsó. Osztottunk-szoroztunk, és eldöntöttük, hogy veszünk egy vízszűrő berendezést (Espring). Nem olcsó, mert 220.000,- forint, de világvezető, gyógyászati segédeszközzé van nyilvánítva, és vízkőn kívül az összes, a szervezetre ártalmas dolgot kiszűr a csapvízből. A kicsinek forralni szoktam a szűrt vizet, magunknak nem. Kb. 3 hónapja van meg, és kb. 1 év alatt behozza az árát.
2012. júl. 5. 14:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is a szentkirályit adom.Még az elején a Janát adtam, de a szentkirályi sokkal olcsóbb.Mondjuk én a szentkirályit is forralom a tápszerhez,mert nem fogy el egy napon belül másfél liter.(3hónapos a lányom)
2012. júl. 5. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!