Milyen hozzátáplálási táblázatot használsz/használtál?
Figyelt kérdés
Van 2 táblázatom, de sok olyan van bennük, amit az egyik szerint lehet adni, viszont a másik szerint nem.2012. jún. 7. 13:35
1/3 anonim válasza:
Nekem a védőnő adott egyet, azt használtam. Megnéztem más táblázatokat és összezavarodtam. Eldöntöttem, hogy nem nézek mást, csak azt az egyet, az alapján haladtunk.
Válaszd ki a szimpatikusabbat és ne váltogasd, ne térj el tőle. Szinte minden táblázat más.
2/3 anonim válasza:
Én azt, ami a felicitas csomagban volt. Azt hiszem Cseperedők a neve. a védőnő szerint is az nagyon jó. Zöld színű könyvecske, az utolsó, negyedik a sorozatból.
3/3 anonim válasza:
Én ezt használtam, benne volt nyomtatott formában a kórházi csomagban (Babatáplálási kiskönyv vagy valami ilyesmi volt a neve), de itt van neten is:
Én sem néztem mást, csak ezt, nem akartam én sem belezavarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!