Milyen babavizet használsz?
Eddig Jana Baby vizet vásároltunk, de most már áttérnék másra.
Úgy tudom, hogy a Nátrium tartalmat kell nézni ezekben vagy nem?!
Szóval a lényeg, hogy javasoltak párat, de mindegyikben a Nátrium tartalom magasabb volt jóval, mint a Jana vízben.
Talán már nem is "érdekelne" annyira, mert 1 éves lesz a lányom nemsokára és ideje a szervezetét is hozzászoktatni a dolgokhoz, de nem tudom, hogy melyik vízzel helyettesítsem a Jana-t!
Csapvizet még nem szeretnék neki adni forralás nélkül!
Első sorban olyan anyukák véleménye érdekel, akik nem forralják a vizet a gyereknek, hanem megveszik.
Se időm, se energiám forralgatni!
Köszi :)
Én forralt csapvizet adok. Ha valahová megyünk és éppen vennem kell, Jana és Vivien.
Nem akarlak megbántani tényleg, de nem kerül olyan sok energiába a forralás. Én beleöntöm a vizet a csapból a vízforralóba, bekapcsolom, felforralja 3 perc alatt az 1 liter vizet. Van egy üvegedényem mellette, amibe be beleöntöm, amikor kihűlt, így arra sem kell várnom, hogy lehűljön, mert mindig van benne víz, amit használhatok. Szóval nem kell fölötte állni, megcsinálja nélkülem is :)
Nálunk eléggé gyatra a csapvíz minősége. Többször át kéne forralnom egymás után, kihűlés nélkül. Ezt a védőnő mondta.
Nekem 100%-ig megfelel, ha vizet veszek, hisz magunknak is vásárolunk. Az aplusz 5ezer forint havonta nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!