Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babavizet használsz?

Milyen babavizet használsz?

Figyelt kérdés

Eddig Jana Baby vizet vásároltunk, de most már áttérnék másra.

Úgy tudom, hogy a Nátrium tartalmat kell nézni ezekben vagy nem?!

Szóval a lényeg, hogy javasoltak párat, de mindegyikben a Nátrium tartalom magasabb volt jóval, mint a Jana vízben.

Talán már nem is "érdekelne" annyira, mert 1 éves lesz a lányom nemsokára és ideje a szervezetét is hozzászoktatni a dolgokhoz, de nem tudom, hogy melyik vízzel helyettesítsem a Jana-t!

Csapvizet még nem szeretnék neki adni forralás nélkül!

Első sorban olyan anyukák véleménye érdekel, akik nem forralják a vizet a gyereknek, hanem megveszik.

Se időm, se energiám forralgatni!

Köszi :)

2012. júl. 5. 13:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szentkirályi, rózsaszín kupakos. Erre rá is van írva h forralás nélkül adható babáknak. Jóval olcsóbb mint a Jana
2012. júl. 5. 13:14
 2/15 TKI Ibolya ***** válasza:
Szentkirályi vizet adtam a babámnak de most,hogy elmúlt 1 éves a szűrt vizet kapja.Philips szűrő van fent a csapon.
2012. júl. 5. 13:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Én forralt csapvizet adok. Ha valahová megyünk és éppen vennem kell, Jana és Vivien.

Nem akarlak megbántani tényleg, de nem kerül olyan sok energiába a forralás. Én beleöntöm a vizet a csapból a vízforralóba, bekapcsolom, felforralja 3 perc alatt az 1 liter vizet. Van egy üvegedényem mellette, amibe be beleöntöm, amikor kihűlt, így arra sem kell várnom, hogy lehűljön, mert mindig van benne víz, amit használhatok. Szóval nem kell fölötte állni, megcsinálja nélkülem is :)

2012. júl. 5. 13:15
 4/15 anonim ***** válasza:
2 hónapig kapott bababvizet,mikor mi volt akciós,azóta ásványviz,azt is váltogatjuk ugyanugy ahogy magunknak is
2012. júl. 5. 13:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Szentkirályi,az nagyon jó és finomabb is mint a Jana,jobban fogy :)
2012. júl. 5. 13:17
 6/15 anonim ***** válasza:
4 hónapos korától kap buborékmentes Szentkirályit a fiam. Tényleg jóval olcsóbb és kiadósabb, valamint adható babáknak is.
 7/15 anonim ***** válasza:
1 évesig Jana, utána Szentkirályi. Én se forraltam sosem....
 8/15 gabszem ***** válasza:
Mi Jana-t használunk, de a Szentkirályi talán jobban megéri.
 9/15 anonim ***** válasza:
Tévhit hogy a forralt víz jobb. Azzal csak a baktériumokat távolítod el, de ha egyéb szennyeződések (nehézfém, magas klór, ásványi anyag tartalom) vannak a vízben, az bizony benne marad.
2012. júl. 5. 13:20
 10/15 A kérdező kommentje:

Nálunk eléggé gyatra a csapvíz minősége. Többször át kéne forralnom egymás után, kihűlés nélkül. Ezt a védőnő mondta.

Nekem 100%-ig megfelel, ha vizet veszek, hisz magunknak is vásárolunk. Az aplusz 5ezer forint havonta nem gond.

2012. júl. 5. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!