Mit tegyek 6 hetes kislanyom 6 napos szorulasaval? Budiket pukizik (mint egy felnott) de semmi nem jon neki. Mar probaltam:lazmero, viz, tea, szilva le, has maszirozas de semmi.
Szia
Ezzel mi is kínlódunk pedig már 3 hónaposak leszünk. Sorolom mi mivel próbálkoztunk:-)
- Espumizan /nem hat/
- Infacol /böfizni jó/
- Laevolac /beválik aponta 3X 5 ml/
- Angol víz / hááát nem tudom vannak fenntartásaim, de azért adjuk azt is
Kamilla tea /jó/
Mindezek ellenére egész nap kínlódunk, állandóan nyom néha már fogalmam sincs mit, mert szerintem már nincs minek kijönni. Éjjel fél 3-kor ébred és 5-ig csak nyom nyom nem alszunk, de már legalább nem sír! Próbáld ki ezeket szerintem már több csodaszer talán nincs is:-)
Ugyan a kérdezőnek valószínűleg már nem aktuális, de pontosítanék!
Az Espumisan csepp az nem kakira van, hanem puffadásra, konkrétan hasfájásra! Nekünk ez volt a csodaszer! Evés előtt kell adni, és máris nyugodt az éjszaka.
Hogy a témához is szóljak, a hat napos szorulás már sok! Gyermekorvoshoz kell vinni, és ő majd megoldja! Nem szabad várni, mert komoly bajokat lehet vele okozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!