Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is ilyen aluszékony az...

Másnak is ilyen aluszékony az újszülöttje? Ötletek?

Figyelt kérdés
1 hetes babám nagyon aluszékony. Alig bírom kelteni, a cicin elalszik, teljesen kész van a melegtől. Ha elfárad a lefejt tejet próbálom belediktálni, de az sem nagyon megy. Van vmi ötletetek, hogy keltsem fel?
2012. júl. 4. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nem sárga? nem attól aluszékony? Meg kell várni amíg éberebb álomba kerul, ezt látod, mert elkezd mozogni a szeme, és akkor cicire tenni. Cicin próbáld ébren tartani, szopi kozben ha kezd lassulni a szívás, akkor a szájatól a fule irányába a csont alatt ha simogatod akkor arra fel szoktak kelni. Amúgy egy újszulottet nagyon nehéz felkelteni, sokat kell próbalkozni
2012. júl. 4. 13:48
 2/5 A kérdező kommentje:
HaTÁRÉRTÉK ALATT VOLT A SÁRGASÁGA, HAZAENGEDTEK MINKET A KÓRHÁZBÓL. vOLT KINT A GYEREKDOKI, VÉDŐNŐ, ŐK NEM LÁTTÁK SÁRGÁNAK, CSAK PICIKÉT, DE AZT MONDTÁK EZ MÉG OKÉ.
2012. júl. 4. 13:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Beragadt a CAPS, bocsánat.
2012. júl. 4. 13:53
 4/5 gabszem ***** válasza:
szerintem a melegtől van, nálunk is többet alszik a baba nappal mint szokott.
2012. júl. 4. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
elso vagyok: kérdésedbol arra kovetkeztettem, hogy enni sem kel fel, ezert irtam hogyan lehet felkelteni. Sajnos en tudom nagyon jol, mert a korhazban nekem 16 oran keresztul senki nem tudta felkelteni meg enni sem. Ha eszik rendesen, akkor nem kell kellteni.A lányom télen 20 órát aludt naponta, volt hogy tobbet is
2012. júl. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!