Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap és ma más baba is...

Tegnap és ma más baba is aluszékony?

Figyelt kérdés
4hós babám tegnap egész délután és ma egész nap alszik szinte..csak enni volt fent..
2012. máj. 13. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, az én 2 hónaposom is ilyen, biztos ez a hirtelen lehűlés okozza sztem.
2012. máj. 13. 15:41
 2/7 A kérdező kommentje:
remélem hogy semmi komoly
2012. máj. 13. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Az enyém 11 hónapos, és ma már harmadszor aludt, pedig csak kétszer szokott :)

(remélem nem az éjszaka rovására)

2012. máj. 13. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
na igen én is ettől félek..
2012. máj. 13. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én picim két hetes. Tegnap nem akart aludni, déltől ébren volt este 8-ig, nyűglődött, feszítette magát, és evett, sírt, hogy szopizhasson, míg vissza nem bukta...

Ma viszont szinte egész nap alszik. 3-4 óránként szokott enni, de ma inkább 4-6 az átlag, és utána már ájul is be...

2012. máj. 13. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Két lányom van,a kisebb,aki három éves délután egytől fél hatig aludt,a nagylányom kilenc éves,évek óta nem alszik ebéd után,de most ő is eldőlt.Szóval valami volt ma a levegőben az tuti.
2012. máj. 13. 21:17
 7/7 Xandra823 válasza:
Az én 11hós kisfiam már 1hete mindig álmos. Ha 5órát alszik a szokásos 2helyett,akkor is álmos. Igaz,ezidő alatt bújt ki az egyik foga is,mégis délután viszem orvoshoz,mert a már túlzott aluszékonyság vérszegénységre is utalhat.
2012. okt. 30. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!