Tegnap és ma más baba is aluszékony?
Figyelt kérdés
4hós babám tegnap egész délután és ma egész nap alszik szinte..csak enni volt fent..2012. máj. 13. 15:28
1/7 anonim válasza:
Igen, az én 2 hónaposom is ilyen, biztos ez a hirtelen lehűlés okozza sztem.
2/7 A kérdező kommentje:
remélem hogy semmi komoly
2012. máj. 13. 15:51
3/7 anonim válasza:
Az enyém 11 hónapos, és ma már harmadszor aludt, pedig csak kétszer szokott :)
(remélem nem az éjszaka rovására)
4/7 A kérdező kommentje:
na igen én is ettől félek..
2012. máj. 13. 17:32
5/7 anonim válasza:
Az én picim két hetes. Tegnap nem akart aludni, déltől ébren volt este 8-ig, nyűglődött, feszítette magát, és evett, sírt, hogy szopizhasson, míg vissza nem bukta...
Ma viszont szinte egész nap alszik. 3-4 óránként szokott enni, de ma inkább 4-6 az átlag, és utána már ájul is be...
6/7 anonim válasza:
Két lányom van,a kisebb,aki három éves délután egytől fél hatig aludt,a nagylányom kilenc éves,évek óta nem alszik ebéd után,de most ő is eldőlt.Szóval valami volt ma a levegőben az tuti.
7/7 Xandra823 válasza:
Az én 11hós kisfiam már 1hete mindig álmos. Ha 5órát alszik a szokásos 2helyett,akkor is álmos. Igaz,ezidő alatt bújt ki az egyik foga is,mégis délután viszem orvoshoz,mert a már túlzott aluszékonyság vérszegénységre is utalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!