Nem aluszékony?
Figyelt kérdés
4hónapos a babám és szinte egésznap aludna egy jópár napja..mégha alszik 5 6 7 orát is felkel eszik elvan vagy félórát aztán rájön a hiszti és csak akkor nyugszik le ha elringatva elalszik...félek hogy ez baj..2012. máj. 4. 20:47
1/4 A kérdező kommentje:
???????
2012. máj. 4. 23:34
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak a meleg viseli meg. Elég bolondos az időjárás. Az én fiam is ezt csinálja, csak én ahogy leteszem, elkezd sírni és látom rajta hogy hulla fáradt. De ha hétvégén nem javul a helyzet, hétfőn mutasd meg a dokinak. Lehet csak valami nátha lappang benne. Bár szerintem az a legvalószínűbb, hogy a meleg viseli meg őket.
4/4 A kérdező kommentje:
én is erre tippelek..az a baj hogy a dokink eléggé lekezelő...az én babám születése ota "problémás" hol hasfájás miatt volt gond..hol kezdődő fogzás..most ez..akár hányszor mondtam neki a nyügő azt mondta ez van normális majd elmúlik túlaggodm......
2012. máj. 5. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!