Aluszékony a babám?
Az első vagyok ismét. Nálunk is kb. fele-fele az anyatej és a tápszer aránya. Most lesz 4 hónapos a pici. Újszülött korában, amikor nappal nem tudott eleget aludni, előfordult, hogy 12 órát durmolt éjszaka, de ez nem volt rendszeres. Szerintem ez részben a tápszernek volt köszönhető (eltelítette).
Most már 7 óránál nem nagyon alszik többet egyhuzamban éjszaka (sőt, az utóbbi napokban 2-3-szor is fölkel valamiért), viszont a nappali alvások között max. 1,5-2 órát van ébren és előfordul, hogy délután egyhuzamban 3,5 órát durmol :)
Szerintem minden pici más. Ha ez neki így jó, rendesen növekszik a súlya, és láthatóan kiegyensúlyozott, akkor örülj neki, hogy nyugodtak az éjszakáitok! :)
Amúgy az anyatej+tápszer mennyiségét elég nehéz jól belőni. A mi mérlegünk például néha sokat csal, pedig nem no-name. Volt, hogy a mérleg szerint -50 ml-t evett a pici... Szóval szerintem a 170 pont jó 4 evésre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!