Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen az a gyógyszertári...

Milyen az a gyógyszertári popsikenőcs?

Figyelt kérdés

mert nekem mindig Naturlandosat írt fel...hozzáteszem nem százas a gyerekorvosom...

a csukamájolajos nem jó,most meg egy bóraxos van,ami akkor kell,ha kicsit kiütéses a popsija,gombásodásra.

Melyik az amit fel kell íratni és mindennapos popsikenőcsként lehet használni és úgy készítik fehér dobozban?

2012. júl. 3. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Itt a városban több kevert krém is van a gyógyszertárban. Minden gyerekorvosnak másféle. Ezt onnan tudom, hogy amikor elfogyott, amit a doktornő irt fel, nem akartam ezért bemenni a rendelőbe íratni, hanem gondoltam kérek a gyógyszertárban és akkor kérdezték, hogy milyet. Szóval számozva vannak. Bár recept nélkül nem érdemes venni, mert dupla annyiba kerül, mint receptre. Egyébként nekem is Naturlandos tubusost irt a doktornő mindig az első időkben és én mondtam neki, hogy nem szeretem, mert nehéz is kinyomni és inkább olyat szeretnék, ami tégelyben van. Na meg gazdaságosabb is. És ráadásul sokkal jobb is. Nagyon szép a kicsim popsija, amióta ezt használom. Már 1 éves.

Szerintem menj be egy patikába és kérdezd meg először, hogy milyenek vannak és utána az orvosnak mond, hogy írja fel.

S

2012. júl. 3. 15:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi gyógyszertárit veszünk, ugy kérjük h Seress féle popsikrém. Nme tudom hogy ez megegyezik-e a többiek által írtal, de ez nem büdös, könnyen kenhető, halvány sárga színű. Szerintem szuper, 400 ft körül van recept nélkül a 100 g.
2012. júl. 3. 15:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi a Naturlandosat kaptuk a kórházban, de már az első héten kipirosodott a posija. A védőné ajánlotta, hogy piros popsira használjuk a Neogranormon kenőcsöt. Szinte egy nap alatt elmúlt a pirosság. Most a Dm-ben vettem a Neogranormonnak az új tégelyes cinkoxidos babapopsi védőkrémjét, ami nagyon bevált, minden pelenkázáskor ezt használjuk.
2012. okt. 5. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Tényleg többféle gyógyszertári van, én is nagyon hamar leírtam a naturlandosat, meg a sudocremet is, meg a Johnson-t is, aztán sokáig ment nálunk a másik gyógyszertári (nálunk Zakariás kenőcsnek hívják). Most kaptam egy új Neogranormont, ilyen tégelyeset, el kell ismernem, jobb, mint a gyógyszertári.
2012. okt. 8. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk A vitaminos popsikenőcsként fut, tégelyes. Szerintem orvosfüggő hogy ki milyet ír.

Amikor a szájpenésztől gomba lett a babám popóján, akkor egy Canestenes szintén gyógyszertári kevert krémet írt a doktornő ami kisebb tégelyű és elég sok dolog van benne. Viszont ez hosszabb távon szárít, tehát nem ajánlott mindennapi használatra.

A Sudocrem és Neogranormon szintén nem ajánlott mindennapi használatra, mert azok is kipirosodott popóra vannak alapvetően. A Neogranormonnak van olyan változata ami minden nap használható, de nem összekeverendő a hámlasztós változattal. Utóbbi tubusos, a mindennapi használatra való pedig tégelyes.

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!