Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmernétek vinni a 4 hós...

Elmernétek vinni a 4 hós babátokat a Balatonra fürdeni, mert én nem merem?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 08:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a 3 hónapos lábát is belelógattam, semmi baja nem lett.
2012. júl. 2. 09:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Csak a lábát kell belelógatni, nem az egész gyereket. És a jó levegő, vízcsobogás hangja relaxáló, jóleső neki is. :) S ha a környezetében nyaralnak, pihennek az emberek, azt is megérzi, hogy oldottabb a légkör, szerintem ne hagyd ki.
2012. júl. 2. 09:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekünk Balaton-parti nyaralónk van, én születésemtől minden nyarat ott töltöttem, (áprilisban születtem), tehát én már azon a nyáron fürödtem benne. És már alig várom, hogy az én babám is megszülessen, és biztos hogy ő is fog fürdeni benne. Ha nem jó neki, úgy is jelzi, de imádják ált. a gyerekek. Nálunk a család összes babája már kezdetektől hozzá volt szoktatva és egyikünknek sem lett még baja. Amúgy meg valóban 1000-szer higiénikusabb, mint egy medence, ahová sok felnőtt is beletesped, akiknek ki tudja milyen nyavalyájuk van, ami a kis, meleg vízben csak jobban terjed.
2012. júl. 2. 09:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Persze, simán belevinném.

Miért nem mered? Van valami okod rá? Mitől félted?

A természetes vizeknek nagyon jó az öntisztulása. Beteg biztos nem lesz tőle.

2012. júl. 2. 10:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Pont az jutott eszembe, hogy a medencei víz se sokkal jobb, ahová a gyerekek belepisilnek ,anya meg beviszi a hüvelygombáját.
2012. júl. 2. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Természetes víz és tiszta is. A tv-ben mutatták, hogy a közepén a fickó ivott egy pohár vizet. Mert előtte bevizsgálták és nagyon jó minősítést kapott.
2012. júl. 2. 10:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért ne persze,nem kell túlaggódni,sokkal rosszabb ha mindentől meg akarod óvni,biztosan tetszeni fog neki,nem kell itatni vele,de semmi baja nem lesz tőle.
2012. júl. 2. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Itt meg tudod nézni a strandok vízminőségét, ha ennyire tartasz tőle.

Könyvjelzők eszköztár

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 2. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Bocsánat ,ez a jó link :

[link]

2012. júl. 2. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!