Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónaposan el lehet vinni...

4 hónaposan el lehet vinni strandra?

Figyelt kérdés
Bele tehetem kisfiamat ilyen idősen a gyerek medencébe,úgy hogy vele vagyok (hallottam olyat,hogy felnőtteket nem engednek bele a gyerek medencébe)?Vagy vigyek neki ki felfújható pancsolót inkább?Első alkalom lenne és tanácstalan vagyok.
2012. jún. 19. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:

én vennék egy kis felfújható csónakot és abba engednék vizet.félrehúzódva strandon árnyékban pancsoltatnám.nem vinném a gyerekektől hemzsegő medencébe.

és később ha már nagyobb lesz tudja használni a csónakot a medencében is.

2012. jún. 19. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Strand függő. Mi tavaly a 3 hónapos kislányunkat vittük strandolni, és simán bemehettem vele a medencébe. Igaz, csak a lábát lógattuk bele a vízbe.
2012. jún. 19. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
ja és mindenképpen fizikai fényvédőkrémet használj, még árnyékban is
2012. jún. 19. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Elvinni elvinném, de a vízbe nem tenném. Mi jártunk babaúszásra 4 hónapos kortól, de ott azért sokkal jobban figyelnek a víz minőségére. Egy strandon bármi lehet, abban nem bízok. :( Inkább akkor felfújható pancsoló. Augusztusi babám, a második nyarán vittük strandra, akkor már 1,5 éves volt. Én most úgy gondolom, hogyha megszületik a kisöccse, őt is legalább 8-10 hónapos kora körül raknám strandvízbe, vagy még később, attól függ, hogy mikor lesz a nyár.
2012. jún. 19. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én sem vinném bele ezekbe a közös "lábmosókba"!

Inkább babamedencét vinnék neki!

2012. jún. 19. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a véleményeket!Hasznos volt,így tuti viszünk neki pancsolót.
2012. jún. 19. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!