Kiürül ez a szervezetéből magától, vagy orvoshoz kell vinni?
Két dl citromlevet ivott, vagy 2 dc teát amiben volt pár csepp citromlé?
Apropó mennyi citromlevet tettél bele? 2 cseppet, vagy 222? Nem mindegy.
Bár nyilván nem lesz tőle baja, hisz az csak citrom:-)
Ha nem alakul ki allergiás reakció vagy hányás, hasmenés, remélhetőleg nem lesz gond.
Bocsi, nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg: minek tettél a teájába citromlevet? :O Tudtad, hogy az is citrusféle, amit majd a hozzátáplálás során, megfelelő időben kell bevezetni? Bár igaz, a bolti citromlé legtöbbször még citromot sem látott, ha azt adtál neki, nézd meg az összetevőket...
Hívd fel a védőnődet és kérdezz rá.
De azért egy 3 hónapos babának még nem kell citromlé a teájába.
Az előző két válasz (akár igaza van a válaszolónak, akár nem) "rendkívül hasznos" volt, és "pontosan a kérdésre vonatkozott"...Na mindegy. (Én 6 hónapos koráig csak anyatejet adtam, szóval nem a válasz tartalmával van bajom, csak ez a népnevelő, kotnyeleskedő hozzáállás itt már kezd az agyamra menni időnként.)
Nem kell orvoshoz vinned, a pár csepp citromlé kiürül a szervezetéből hamar. Gondolom, jó sok gyomorsavat csinált szegénynek, azért nyáladzik annyira. :( Holnapra semmi baja nem lesz!
6.-nak!!!
NINCS IGAZAD!!!!!Én is adtam a kislányomnak teát.Már az elejétől mert nem tudtam szoptatni és a tápszer mellé kell!Na most milyen szar anya vagyok mi?Később kapott gyümölcslevet is(pohárból).
De a lényeg!Már elmúlott 2 éves és jó ideje nem hajlandó mást meginni csak a vizet!Na akkor hogy is van ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!