7 hónapos babátok hány kiló és hány cm? Fiú vagy lány?
Enyém lány, 9,300 és 71 cm. Ő nagy babának számít. Szeretném kicsit "felmérni a mezőnyt", ezért kérdezem. :)
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol rá, tudom, ezer ilyen kérdés van hetente, de scpeciel egyet se találok most.
Köszi! :))
A miénk is nagyon nyugodt, és állandóan nevetgél. Tegnap a rendelőben voltunk mérésen, egyedül ő szórakoztatta a többieket ,a másik 8 baba csak pislogott :))
7 hónapos és 2 napos, kislány, anyatejes, 1 hónapja hozzátápis, 8700 gr, 71 cm. Ő is nagyon nagynak számít, mindenkinek idősebbnek hiszi. Múltkor megkérdezték, hogy beszél-e már? :D :D
Amúgy az elmúlt egy hónapban szinte semmit nem hízott, gondolom azért, mert elkezdett fókaszerűen mászni és ledolgozza a hurkákat :)
Üdv!
:)) És még nem beszél? :))
Hát remélem nálunk is lesz hurkaledolgozás, mert az én hátam is majd megszakad, a nap végére fáj mindenem a csajszi cipelésétől. :)
Tegnap a rendelőben egymás mellett vetkőztünk egy 1 éves kisfiúval...háááát... kicsit megijedtem a látványtól, a lányom jóval "nagyobb" volt nála.
Szia!
Kislányom van, 7 hónapos 4 napos, 71 cm és 8900g. Ő sem kicsi. De valahogy úgy látom nem hízott 6 hónapos kora óta sokat. Meg most már sokat mozog.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!