A cukkinit le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy megpucolom, feldarabolom és mikor a babámnak főzök valamit csak kiveszek pár darabot és beledobom a forró vízbe és úgy csinálom meg. Tehát nem kiengedem. Jó így?2009. júl. 9. 11:49
1/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy megfőzöm, és utána fagyasztom, akár egy teljes adagot, hozzáadva a husit, meg pl. rizst, de csináltam már úgy is, hogy jégkockatartóba tettem, és amikor kellett egy-két kockát vettem ki (a húst is így szoktam.
De szerintem úgy is lefagyaszthatod, hogy nincs még megfőve.
2/3 anonim válasza:
Persze, de mi az, hogy nem kiengeded?
Az baj?
Miért ne engedhetnéd ki?
Mi magunknak is feldarabolva szoktam eltenni a fagyasztóba a cukkinit, most a manónak is úgy fogom, csak kicsit kisebb darabokra vágom.
3/3 A kérdező kommentje:
Mármint hogy fagyott állapotában teszem bele a forrásban lévő vízbe. Így abban enged fel.
2009. júl. 9. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!