Mi legyen a gyerekszobába?
Fam elmúlt 7 hónapos. Nagyon szeretném külön szobába tenni, főleg, hogy a férjem többet dolgozik és hajnalban kel, így amikor este nehezen alszik el, ő sem tud aludni. Ő egyébként nem akarja a külön szobát.
Születése előtt berendeztük a szobáját, de szinte csak pelenkázni meg fürdetni jártam be.- Akkor az volt a hiba, hogy nekem nem tettünk be ágyat, és így nem nagyon tudtam hol szoptatni, meg aztán egész este együtt aludtunk.
Tapasztalataim azt mutatják-ismerősök gyerekei-mennél később lesz külön szobája, annál nehezebb.
Most szépre szeretném csinálni a szobáját, csak nincs ötletem hogyan rendezzem be!
Esetleg, ha töltenétek fel képeket a ti gyerekszobáitokról nagyon megköszönném.
Ja, még mindig ébred szopizni van, hogy sokszor, pl, ha jön a foga, akkor nagyon cicis este is.
Köszi előre is!
nincs gyerekem, de szerintem egy kiságy pelenkázóval, szekrénysor, kanapé, játékok, falfestmény, világos színek.
sok sikert hozzá ha kész vagy tegyél fel egy képet róla.
Neten nagyon sok képet lehet találni babaszobákról.
Ha már úgyis van, érdemes szerintem belerakni:
Kiságyat, pelenkázót, ruhásszekrényt, fürdetőállványt, szoptatós fotelt esetleg egy kanapét, polcokat, habtapit a földre vagy szép gyerekszőnyeget, falimatricával fel lehet dobni a hangulatát, meg képekkel. ;-)
Egy bútor a ruháinak, pelenkázó már felesleges, mert az ágyon, kanapén, földön lehet pelenkázni.
Kisbútorokat tennék bele, ami gyerek méret, max 1 mèter magasak, hogy a játékokat le tudja venni magának.
Falmatricával fel lehet dobni a szobát, és színes gyerek bútorokkal!
Az ágya és a pelenkázója garnitúra-fehér és drapp szerű színe van. Ágy ifjuságivá alakítható és a pelenkázó is komóddá. (azért vettünk fehéret mert az semleges, jó fiúnak, lánynak is. a szobájába van egy ruhás szekrény, de az nem hozzápasszol színben. (annak olyan natúr színe van)
A fal az türkiz (én kétféleképpen ismerek türkizt, ez az a zöldes kékes-zöld mellett kéknek, kék mellett zöldnek látszik.) Úgy van festve, hogy az egész fal egy színű, és 1,5 fal pedig antikosra van festve.( fehér az alap és ezzel a türkiksszel van lazúrozva.) A szín nagyon tetszik, de még kell vennem matricákat többet, hogy feldobja.
Ja, én rákerestem google-ba és nagyon extra szobákat találtam.
Köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!