Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi legyen a gyerekszobába?

Mi legyen a gyerekszobába?

Figyelt kérdés

Fam elmúlt 7 hónapos. Nagyon szeretném külön szobába tenni, főleg, hogy a férjem többet dolgozik és hajnalban kel, így amikor este nehezen alszik el, ő sem tud aludni. Ő egyébként nem akarja a külön szobát.

Születése előtt berendeztük a szobáját, de szinte csak pelenkázni meg fürdetni jártam be.- Akkor az volt a hiba, hogy nekem nem tettünk be ágyat, és így nem nagyon tudtam hol szoptatni, meg aztán egész este együtt aludtunk.

Tapasztalataim azt mutatják-ismerősök gyerekei-mennél később lesz külön szobája, annál nehezebb.

Most szépre szeretném csinálni a szobáját, csak nincs ötletem hogyan rendezzem be!

Esetleg, ha töltenétek fel képeket a ti gyerekszobáitokról nagyon megköszönném.

Ja, még mindig ébred szopizni van, hogy sokszor, pl, ha jön a foga, akkor nagyon cicis este is.

Köszi előre is!

2012. júl. 1. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

nincs gyerekem, de szerintem egy kiságy pelenkázóval, szekrénysor, kanapé, játékok, falfestmény, világos színek.

sok sikert hozzá ha kész vagy tegyél fel egy képet róla.

2012. júl. 2. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Neten nagyon sok képet lehet találni babaszobákról.

Ha már úgyis van, érdemes szerintem belerakni:

Kiságyat, pelenkázót, ruhásszekrényt, fürdetőállványt, szoptatós fotelt esetleg egy kanapét, polcokat, habtapit a földre vagy szép gyerekszőnyeget, falimatricával fel lehet dobni a hangulatát, meg képekkel. ;-)

2012. júl. 2. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy bútor a ruháinak, pelenkázó már felesleges, mert az ágyon, kanapén, földön lehet pelenkázni.

Kisbútorokat tennék bele, ami gyerek méret, max 1 mèter magasak, hogy a játékokat le tudja venni magának.

Falmatricával fel lehet dobni a szobát, és színes gyerek bútorokkal!

2012. júl. 2. 07:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Az ágya és a pelenkázója garnitúra-fehér és drapp szerű színe van. Ágy ifjuságivá alakítható és a pelenkázó is komóddá. (azért vettünk fehéret mert az semleges, jó fiúnak, lánynak is. a szobájába van egy ruhás szekrény, de az nem hozzápasszol színben. (annak olyan natúr színe van)

A fal az türkiz (én kétféleképpen ismerek türkizt, ez az a zöldes kékes-zöld mellett kéknek, kék mellett zöldnek látszik.) Úgy van festve, hogy az egész fal egy színű, és 1,5 fal pedig antikosra van festve.( fehér az alap és ezzel a türkiksszel van lazúrozva.) A szín nagyon tetszik, de még kell vennem matricákat többet, hogy feldobja.

Ja, én rákerestem google-ba és nagyon extra szobákat találtam.

Köszi a válaszokat!!!

2012. júl. 2. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!