Más is "szerelmes" a babájába?

Szerelmes a férjembe vagyok. A gyerekeimet szeretem, de tudom, hogy csak "ideiglenesen" vannak a gondjaimra bízva, önálló személyiségek, önálló élet előtt állnak.
Soha nem gondoltam olyanra, hogy nem szeretnek a gyerekeim és nem vagyok féltékeny, hanem örülök, ha mással is jól kijönnek, ha pl. éppen az apjukkal vagy a keresztszülőkkel szeretnének elmenni valahová. Örülök, hogy a nagylányom apás, ő sokkal inkább meg tudja nyugtatni mint én, mert így a férjem is érzi, hogy a lányomnak ilyenkor csak rá van szüksége.
A gyerekek el fognak menni, titkaik lesznek, élni fogják a saját életüket, én csak annyit tehetek, hogy erre jól felkészítem őket.
Azért arra figyelj, hogy

Nem is olyan régen volt egy ugyanilyen kérde´s!!!
Akkor sok válsz érkezett,én is válaszoltam.
Szerintem te is olvastad öket........
A férjembe vagyok szerelmes,nem a gyermekembe.A gyermekemet nagyon szeretem,meghalnék érte,de a kettö fogalom nem keverendö össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!