Ha Apa vigyáz rá, folyton megsérül a baba (8 hós, de feláll, mászik stb). Elesik vagy beveri a fejét Apa fejébe stb. Nem megyek el itthonról, csak ha pl. én mosogatok, zuhanyzok vagy ilyesmi. Nálatok is előfordult?
Figyelt kérdés
Az tény, hogy nagyon lassú a reakcióideje, de sokszor nem fogja, amikor kéne stb.... Lehet ezzel valamit tenni? Már mindketten kivagyunk...2012. jún. 30. 23:25
11/11 A kérdező kommentje:
Ügyesen feláll meg mászik, nem ezzel van a gond. Ismeri is a határait. Csak pl. amikor fáradt, akkor jobban kell rá figyelni. Megkapaszkodik egy nagypárnába, de magával rántja és elesik. Vagy odaadtam Apának, hogy vigyázzon rá egy picit, elengedte és kb. fél perc múlva folyt a vér a gyerek fejéből.
Ha elesik a gyerek, akkor már tudja, hogy mi következne, így próbálja megtartani a fejét, kapaszkodni, hogy ne essen el....
Járókát már nem sokat használtuk. Időnként elücsörgött benne, de a szőnyegen is ücsöröghet annyit- nem tudom jól megfogalmazni, de akkor meg minek? Ott is be tudta verni a fejét és csak a helyet foglalta...
2012. júl. 2. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!