Amikor feláll "először" a baba, akkor jó, ha már cipőben gyakorol?
Az én babám is pár napja állt fel. Én nem adok rá cipőt, úgy tudom az nem túl egészséges még.
De javítsatok ki ha tévedek. :)
Pont emiatt voltunk ortopéd dokinál pár hete.
A lakásban nem kell rá cipő, csak ha mentek valahova, és szeretnél valamit a lábára adni, vagy kintre... Amíg nem járt stailan egyedül, csak puha, full mezítlábas hatású cipő a jó, bokát e tartson, semmit, hogy egyedül ráérezzen a járásra, érezze a talajt, egyensúly, stb.
Ez a Pediped, Liliputi, a Pediped annyival jobb, hogy olyan a talpa, ami betont is bírja, nem simán bőr, van rajta egy nagyon puha réteg gumi.
Ha egyedül megy, akkor kell majd Salus, a lényeg, ha a talpa egyenes legyen, h kialakuhassanak a lábizmok, belülről kifelé kicsit lejtős legyen a cipő, ezzel egyenes tartásra és egyensúlyozásra késztetve a kicsit. A bokábnál, illetve hátul lgyen kicsit merevített, szintén egyenes tartás miatt. A talpát azért kicsit tudd hajlítani, de kőkemény legyen. :)
Bocsi, ha hibásan írtam, nem látom normálisan a billentyűzetet :)
ugyanezt írtam én is, de akinek van babája, tudja, hogy ha elmegyünk valahova, kell valami a lábára egy nadrághoz, harisnyához, a zokni önmagában idétlen, illetve ha idegen helyen, bárhol szeretne lemenni, mezítláb/zokniban nem a legjobb...
A teljesen puha talpú cipő, mint írtam is, pediped, liliputi tökéletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!