3-4hónapos baba kúszik, felül, feláll?
Figyelt kérdés
Én ezt valahogy nehez tudom elképzelni. Egy anyukával beszélgettem, aki ezeket mondta nekem. Most nagyzolni akar a kedves anyuka, vagy tényleg csinálhatja ez egy ilyen pici baba?(nem normális módon)
Esetleg jelezhet valami bajt, ha ennyire hamar csinál dolgokat egy baba?
2012. jún. 6. 21:28
1/18 anonim válasza:
Úristen,nem!
Az én babám most tart az oldalra fordulásnál...
2/18 Bogyo110 válasza:
én ezt elképzelni se tudom max azt hogy forog gurul na de jó hogy nem már szalad meg mesét is olvas nem?
6/18 anonim válasza:
Nekem amikor 6 hónaposan egyik napról a másikra mászni kezdett a lánykám már az korainak tűnt...:) de hogy 3-4 hónaposan kúszik is, meg fel is ül, meg fel is áll egy baba......??
8/18 anonim válasza:
:)))) hülyeség.
a sógorom azt mondta mikor 6 hónapos volt a fia hogy már ülni akar...ahhoz képest 10 hónaposan ült.aztán mikor fél éves volt és állíttatta a babát, azt mondta járni akar. most egy éves és még nem jár önállóan...ennyit arról hogy mit tud némely baba a szülők szerint.
9/18 anonim válasza:
max,nagyon max kúszhat,de én még azt is elképzelhetetlennek tartom,ha felülne,felállna szerintem az már egészséges sem lenne ilyen korban.
10/18 anonim válasza:
8-as vagyok. elírtam, szóval 3 hónapos volt a sógorom fia mikor szerinte ülni akart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!