3-4hónapos baba kúszik, felül, feláll?
Én ezt valahogy nehez tudom elképzelni. Egy anyukával beszélgettem, aki ezeket mondta nekem. Most nagyzolni akar a kedves anyuka, vagy tényleg csinálhatja ez egy ilyen pici baba?(nem normális módon)
Esetleg jelezhet valami bajt, ha ennyire hamar csinál dolgokat egy baba?
A kúszást is nehezen képzelem el, de hát lehetséges. Az, hogy felül, feláll, azt csak úgy tudom elképzelni, hogy húzza a kezénél fogva, és ülteti, álltatja.
A baba meg húzóckodik.
Nekem is van olyan ismim, akinek 4 hónaposan "felült" a babája. De nem úgy, ahogy mi gondolnánk, hanem ahogy fent leírtam.
És büszkén meséli mindenkinek.
Érdekes.
Én nem tudom, minek erőltetni. Aztán ezekből lesznek a gerincferdült, esetlen gyerekek. Mert nem bírja el az izomzatuk.
Még jó, hogy mindenki maga dönti el, csak a gyerek bánja.
Igen van ilyen! Én is sokszor képzelem hogy úszom a levegőben, de olyankor álmodom!
Vannak anyukák akik ébren álmodnak! 4 hónaposan nem ül fel és nem áll! A kúszás elképzelhető, de a "Nem" társasághoz tartozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!