Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen etetőszéket vegyek 10...

Milyen etetőszéket vegyek 10 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az IKEA-s holmikat nem lehet neten megrendelni csak személyesen vehetők meg... :(

Néztem neked Tesz-veszen hátha van vadiúj! Sajna nincs.

Mi a közeljövőben megyünk az Ikeába vásárolni,kb 20km-re van tőlünk.Ha írsz privátba és nagyon szeretnél újat és 1000% hogy kell akkor valahogy megvehetem neked és kb.1000-1600ft rá a posta. Természetesen ingyen intézném neked,hogy segítsek!! Csak megbeszélés kérdése.

Írj,ha OK.

2012. júl. 1. 22:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó Válaszoló:

Nagyon aranyos vagy, köszi az ajánlatod, de tegnap sikerült megoldanom. Egy ismerősünk megy a héten Pestre, ő majd hoz nekünk egyet. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni, jó tudni, hogy vannak még jóindulatú emberek a Földön :-)!

Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát, tanácsát!

Kellemes hetet Mindannyiotoknak!!!

2012. júl. 2. 08:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

11-es utolsó válaszoló vagyok.

Nagyon örülök,hogy sikerült megoldani,hogy valaki ismerős vigyen nektek.

Szívesen segítettem volna,de így azért sokkal egyszerűbb gondolom neked is.

Amúgy biztosan nem fogsz csalódni ebben az etetőszékben,nekünk nagyon bevált!! A 2.babát szolgálja ki,de meg sem látszik rajta.

Az elején tettem a kicsi alá egy vékony párnát is,hogy komfortosabb legyen,de mára már elhagytuk.(15hós)

A tesz-veszen van valaki aki varr rá való párnát(kb.2000ft),de szerintem szükségtelen.

Jó babázást!!

2012. júl. 2. 15:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló:

Köszi szépen a plusz információt, tanácsot.

Minden jót kívánok Nektek és további jó egészséget gyerekeitek felneveléséhez! :-)

2012. júl. 2. 18:25
 15/15 anonim ***** válasza:

KÖSZI!

Nektek is!!! :)

2012. júl. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!