Pihenőszék/babahinta? Mikor, milyet?
Az első babával nem volt egyik se.
A nagyobbam most 20 hónapos, aug-ban érkezik a kistesó, és elgondolkoztam,hogy lehet be kellene egyet szerezni.
De tanácstalan vagyok. Pihenőszék vagy szobahinta. Elég a 9kg-ig használható vagy vegyünk olyat,amibe esetleg még a nagy is bele tud ülni??
Nekem volt a Fp babahinta,tudod az a rezgetős meg hintáztatós "csodatalálmány" a fiam első alkalomtól kezdve utálta ha beleraktam,semmilyen funkciójának nem örült csak 4 hónapos korátol szerette a zenéjét,de akkor is vagy mellette feküdtvagy lefékezve volt a hinta:)
Szóval én nem vennék ha ujra kezdhetném 30ezer ki az ablakon egy kis zenélésért:) Vannak olyan babák akik szeretik de először majd probáld ki valahol,üzletbe vagy vmi hogy mit szól hozzá,bár hasznossab lenne egy olyan amibe még a nagy is bele ülhet!
Fisher price hinta, lányom nagyon szerette.
Bele tettem, elringatta, volt a tetején körforgó amit nézegetett, próbálta megfogni, a zenéjére elaludt.
Később abban etettem, lehetett benne kicsit ültetni.
Szerintem jobb mint a pihenőszék, mert ez ringatja is, oldal irányba, vagy előre hátra.
Nekünk is FP 2 az 1-ben hintánk van, amit lehet rezgőre is állítani, vagy hintára is. Az én fiam imádja, a pocakfájós időszakot azzal vészeltük át. Ő a második fiam, rezgőszék fan, az első fiam meg inkább a hintafunkciót szerette. Mindkettő ebben aludt el, amikor fájt a hasa.
Mivel mindketten közel 4 kilóval születtek így a 9 kilós súlyhatárt 5-6 hósan már elérték, szóval nem sokáig használtuk. De annyi idősen már nem is kellet, mert a hasfájás addigra véget ért, ők meg szívesebben kúsztak másztak, mint üldögéltek a hintaszékben. A nagyomnak rendes hintája van, ajtófélfára tehető, amit saját maga tud lökni lábbal, azt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!