Tényleg igaz, hogy egy 2 éves gyerek fizikailag képtelen meghajtani/pedálozni egy rendes biciklit még? Tapasztalatok? Vélemények?
enyém 2,5 éves és nem akkor összejönni a biciklizés :)
valahogy nem állt még össze neki a kép, hogy csak az egyik lábával kell nyomni, mindig 2 lábbal nyomja a pedált és így ugye nem megy :)
de van a játszón olyan kisfiú aki biciklivel jön :)
mondjuk 2 évest még én se láttam tekerni, de ez semmit nem jelent, mindenesetre ha idén nem is, jövőre biztos tudja majd tekerni
Én lányom 2.5 éves ő nem tudja tekerni pedig amúgy ügyes.
Van ismerősünk akinek 2.5 évesen már simán tekerte ezt a 12-es pótkerekest amit írsz, de azért pont 2 évest még nem láttam azzal tekerni egyedül. Az más amikor tolod és úgy tekeri azt a kis triciklit pl.
Nagyfiam 2 évesen tekerte a 12-es pótkerekeset. 3 évesen már mankókerék nélkül ment.
Kisfiam 2 évesen csak a triciklit hajotta, 2,5 évesen indult csak el a pótkerekessel.
Gyereke válogatja. Nem lehet semmit kijelenteni ez ügyben konkrétan.
Az enyém 2 éves,de még a lábbal hajtós műanyag kismotort sem tudja lökni:(((
Nem egyformák a gyerekek!!! :)
A fiam 3éves, most kapott cangát. Neki néha olyan, mint csecsemőnek a babakocsi, csak ül rajta.
Tudja tekerni, de inkább csak bambul rajta.
Ő még fejben kicsi hozzá:)
A csajosom, 17hónapos, és a motorozáson látszik, hogy ügyesebb a tesónál, lehet ha nő egy picit(nem éri el a pedált a 12esen) akkor neki könnyebben fog menni.
Szia!
Az én fiam 2 éves korában kapta a bicajt, persze még mankókerékkel, de azonnal tudta hajtani, tekerte és 2 hét alatt fékezni is megtanult. Szeptemberben 3 éves lesz, a napokban próbáljuk meg levenni a mankókereket is, mert nagyon ügyes már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!