Mi lenne a jó, h ha amikor először hazahozzuk majd a babát, ha csak 3asban legyünk jópár órát vagy jöjjenek a családjaink egyből megnézni a picit?
Nálunk az én kérésemre a kórházban nézték meg, és mikor hazamentünk csak 3an voltunk: párom, baba meg én. Nagyon jól esett a pár nap nyugi, a benti zsongás után. 2 nap múlva egy egy órára átjöt mindkét nagyszülő páros, meg a nővéremék, bőven elég volt ennyi a látogatókból. sőt... az első 1 hétben fizikai fájdalom volt számomra ha más a karjába vette és babusgatta a babát...nehéz elszakadni, és elfogadni, hogy már nem csak én vagyok a minden neki. Számunkra 3 hetes koráig tartott az az időszak, amig nagyon intim közegben akartunk csak lenni. A házi munkában párom segített, minden gond nélkül főztem mostam takarítottam. Megőrültem volna ha bárki 1 óránál hosszabb ideig itt van. pláne ha ideköltözik...
Ez az én tapasztalatom, bár tény hogy anyatigris típus vagyok, aki amúgy sem osztja meg szívesen az otthonát napokig mással, mármint ittlakás nálunk tabu (anyósnak!).
Szia. Itt lesz velünk anyukám egy hétig a szülés után. Természetesen akkor várni fog apukám és az öcsém is, de a többi rokont megkértem, hogy majd csak kb 6 hét után látogassanak meg minket. A barátok, ismerősök meg kb amikor már elmúltunk 2 hónaposak.
Üdv, 30 hetes kismami
Szerintem elég egyéni, kinek mi a a jó.
Engem a kutyám várt otthon :)
Nekem már az első napokban is jól esett, ha voltak mások is körülöttem, egyrészt mert apuka nincs és jó volt, hogy valaki segít a háztartásban, másrészt hihetetlenül büszke voltam (és vagyok is!) az én Gyönyörűségemre és jó volt látni, ahogy más is gyönyörködik benne. Egyáltalán nem zavart, ha sokan voltunk, de ez azért is lehet, mert én nem zavartattam magam senki miatt, ha szopizni kellett, szopiztunk, ha pelust cserélni, akkor cseréltünk. Nem ugráltam körül semmilyen vendéget, úgy voltam vele, aki ilyenkor jön, az tudja, hogy nem ő a középpont és nem is azért jön, hogy én kiszolgáljam. Így engem nem zavart senki, örültem, ha volt velünk valaki.
Szerintem azt döntsd el, hogy Te mit szeretnél, Neked mi lenne a jó, ha hármasban szeretnétek lenni az első napokban, akkor szólj a barátoknak, rokonoknak, hogy várjanak és inkább a kórházban gyönyörködjenek a babádba, de ha Téged nem zavarnak a látogatók, akkor jöjjenek nyugodtan. Erre nincs előírás, kinek hogyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!