Kisfiam 7 hónapos, és eddig csak anyatejes volt. Most úgy gondolom, elkezdem a hozzátáplálást. Először csinálok csülkös pacalt, szerintem az jó kezdésnek ugye?
Sült kolbász, véres hurka ki ne maradjon már!
Ejnye lányok alap kaja egy 7 hónapsnak:D
Lehet én is azt adok az 5 és fél hónapos pasimnak:) Majd megírom, hogy ízlett neki:D
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ekkorát nem tom mikor röhögtem!
Végre egy két lábon és a földön járó ember!
Örülök,hogy ezzel "örömet" tudtam szerezni Nektek!Hát én is jókat röhögtem!Legalább jó volt ez a nap!:) Viszont annak a "kedves"válaszolónak üzenem,hogy holnaptól ne jusson kenyér az asztalára,mert lehülyézett nem csak engem hanem az én édes kisfiamat.Ezt még viccből sem "mondanám".Idióta!
Mindenkinek szép estét!
Majdnem lemaradtam erről a kérdésről, mert kicsit megülte 5 hósom pociját a chilis bab, amit vacsizott...
A gyerekszoba most nálunk most biológiailag fűtött...
Mindjárt viszek neki egy üveg jó hideg Coronitát, hogy kicsit helyretegye a pocakját.
(végre egy kérdés, aminek értelme is van... :-)
Na megvolt vacsira a sült kolbász, mustárral ízlett a kis husimnak:)
Utána legurított egy korsó sört. Böfizett kettőt, aztán tv-t néztünk hajnalig és kidőltünk:)))
Váááá:D:D:D
Te jó ég, lassan 3 éve tettem fel a kérdést, végig olvasva így negyed 11-kor este jókedvre derített! :) Voltak azért olyanok, akik komolyan is vették...:P :P :P
Hogy repül az idő! :))))
Ja! Most 3 éves elmúlt Gyermekem,(ez igaz is) és még egy vicc: Minden reggel kaviárral indul a nap! :D
Mindenkinek aki ezt olvassa, jó egészséget, sok-sok örömet és boldogságot kívánok! :)
Hát te nagyon hülye vagy, már ne haragudj! Egy: nem vagyok cigány,2: szerintem te vagy az, 3: megnézted a kérdés kiírási időpontját?
Elég szomorú, hogy te így fogod fel, el tudom képzelni milyen lehet a humorérzéked. De ez már a te bajod, "kedves" válaszoló! Minden jót kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!