Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hetes a babám, és katasztrófa...

6hetes a babám, és katasztrófa a fürdés, vajon mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Az első perctől kezdve végig üvölti,azt gondoltam mostanra jobb lesz,de sajnos nem..már amikor elkezdem vetköztetni,elkezdi a sírást,bekenem,kipelenkázom..stb,beteszem a vizbe ott még jobban rázendít..és ez addig tart még a cici a szájába nem kerül!!

Fürdés 8-9 között van,utána eszik,alszik!

Most készülök venni szivacsot a kádba hátha nem érzi biztonságba magát.

Szerintetek mi nem tetszik neki??

Fogja szeretni a fürdést? Mikor kezd avulni a helyzet?

2012. jún. 28. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak olyan babák, akik egyszerűen nem szeretnek fürödni:-(

Az első babám volt ilyen. az első 3 hónapot végig üvöltötte a fürdést. Utána már nem ordított, de nem szertett soha fürdeni. Ma már 3 éves, a mai napig nem szeret fürdeni sehol. Utálja a vizet.

A második babám most 9 hónapos, az első pillanattól imádja a vizet a fürdést, hatalmas pancsolást csinál minden fürdésnél. Pici medencéből nem lehet kivenni, mert akkor ordít, visszamászik:-)

Szóval idővel már nem lesz ordítás, de valószínűleg nem lesz Ő sem vízszerető gyerek...

2012. jún. 28. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt én is írthattam volna pár hónappal ezelőtt :-)

Dettó uez, ordítás az elejétől a ciciig. Próbálgattuk a víz hőmérsékletét, apa fogta az erős kezeivel gyengéden. Pár nap után beletörődtünk, hogy ez van. Kb a 3 hónapos koráig volt így, majd egyszer csak abbahagyta. Mi mindent ugyanúgy csináltunk pedig. Lehet felnőtt a dologhoz :-)

Nevetni még nem nevet a vízbe, pedig mindig nevet, mosolyog, mint egy vadalma amúgy. De 2szer már mosolygott :-D

Próbáltuk a szivacsot, de nem volt értelme, most itt van az útba.

Szóval kitartás. Ti csak legyetek vele végig nyugodtak, s majd rájön, hogy jót akartok neki :-)

2012. jún. 28. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is sírt egy pár hétig,de aztán lassan rájött hogy ez valójában jó dolog!

meg őszintén szólva nem tudom nálatok hogy ment a kórházban a fürdetés,de nem csodálom hogy eleinte így félnek és utálják a babák a fürdést!szerintem "kisebb" traumaként éri őket!nem túl barátságos ez a folyamat!én is üvöltenék ha úgy a csap alá raknának.... :S

nálunk mióta apa fürdeti azóta szerette meg :)!

szerintem lassan majd megszereti,de a lényeg hogy tényleg legyetek nyugodtak és magabiztosak!kitartás :)

2012. jún. 28. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk pusztán az volt a gond,hogy éhes volt!:)

Mindenki jött a papírformával,hogy fürdetés után kell etetni. Na hát nálunk ez nem jött be!

Megetettem fürdetés előtt, és csönd volt!:)

Viszont elég sokáig nem élvezte. Csak úgy el volt! Nem sírt, nem is örült!

Most 6 hónapos és kb. egy hónapja rúgja a vizet!:)

2012. jún. 29. 05:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk is volt gond a fürdéssel, amíg egyszer véletlenül melegebb vizet csinált a férjem a kiskádba, 36 fokos helyett 40-t- na ezt imádta a pici, utána mindig melegebbet csináltunk és nagyon élvezte a fürdést!
2012. jún. 29. 06:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! A fürdés nálunk is így zajlott ráadásul 2 óránként szopizott, megelégeltem az ordítást és közvetlenül fürdés előtt és utána is cicizik ez vált be így nincs ordítás.
2012. júl. 22. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!