Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hetes babát bevihetek magamma...

6hetes babát bevihetek magammal a fürdőkádba?

Figyelt kérdés
Nagyon élvezi a fürdetést a kiskádban, gondoltam mindkettőnknek jó élmény lenne az együtt fürdés.

2012. jún. 19. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
1 éves kor alatt nem javasolják az együtt fürdést, de ahogy gondolod ...
2012. jún. 19. 21:22
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

Persze, ha jól esik, miért ne?

Én is fürödtem babával, bár hat hetesnél biztosan több volt, de egy évesnél meg kevesebb, az is tuti.

Amúgy miért "nem javasolják"? És kik?

Arra kell ügyelni, hogy legyen, aki elveszi tőled a babát, meg beadja, mert a be és kiszállás nem biztonságos, ha Neked egyedül kell.

2012. jún. 19. 21:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Még nem kellene sztem..még nem is tud ülni sem egy ilyen pici baba..nem tudom hogy tudnál kiszállni megtörölgetni leápolni ugy hogy közben Te is vizes vagy meg öltözködsz..Sztem bőven ráérsz még veleugyis csak később élvezi majd igazán a locsipocsit!Meg Én is ugy tudom hogy 1 éves kor alatt nem ajánlják higiéniai okokból!
2012. jún. 19. 21:32
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Meghitt és kellemes dolog ne hagyd ki.
2012. jún. 19. 21:40
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
előtte fürödj le, csak úgy. De nem ajánlotta nekem a doki, sőt a strandolást sem 3 éves korig.
2012. jún. 19. 21:45
 6/14 anonim ***** válasza:

Kb. 10 hetes volt a fiam, amikor bevittem a nagykádba magamhoz.

Előtte letusoltam! Nagyon élvezte!:)))

2012. jún. 19. 22:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 3 hónapos kor után lehet, előtte higiéniai okokból nem ajánlják.
2012. jún. 19. 22:49
 8/14 anonim ***** válasza:

A mai világban már semmi nem ajánlott ami kellemes és jó,hihetetlen hogy honnan ezek az íratlan szabályok.

Én 3hónapos kora óta a nagy kádban fürdetem a kislányom mert annyira pancsolt hogy minden vizes lett,még akkor meg fürdött vele az apja én meg elvettem tőle aztán legközelebb én fürödtem meg vele apa vette el,fürdőruhába voltam lezuhanyoztam előtte és egy tampont is fel tettem mert kislány.Mikor kiszálltam levettem a fürdőruhát megtörölköztem felkaptam a köntöst addig apa törölgette én meg rendbe raktam utána.

Hatalmas élmény ne hagyd ki!:))))

2012. jún. 19. 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:
6 hetes? Másfél hónapost? Még semmi kép se. Majd amikor olyan 5-6 hónapos lesz :)
2012. jún. 20. 03:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 6 hét még korai lenne, mi kb olyan 4 hónaposan fürödtünk együtt először. Őszintén Nekem tök rossz volt, nem tudtam hogy fogjam, hogy ki ne csússzon a kezemből, végül is annyiból állt, hogy fogtam a kezembe :) Aztán amikor elkezdte jobban tartani magát, onnantól kezdve nagyon nagy élmény, most már nagyfiú (19 hónapos) apával fürdenek az a nap fénypontja.
2012. jún. 20. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!