6hetes babát bevihetek magammal a fürdőkádba?
Van, aki két hét után már nem vérzik. MIre hat hetes lesz a babája, addigra már egy hónapja nem vérzik akkor...
Aztán hat hetes meg hat hetes bab között óriási különbségek vannak. Most látom csak igazán. A harmadik babám (aki túl is hordtam), 3 hetesen már tartja a fejét, és olyan erős, hogy magam is csodálkozom rajta. Első babámnak ennyi idősen még lötyögött a lába (laza csípő miatt), a feje is csak lógott, szerintem még hat hetesen is tartani kellett (a fejét).
Amit szintén látok, hogy minél "többedik" babám, annál kevésbé van "sterilitás" a baba körül, és mégis felnőnek, szóval az ember szemlélete is változik, illetve a gyakorlat is hozza magával, hogy már nem minden olyan "szuper tiszta", a nagyobb gyerekek is hozzá nyúlnak stb.
6 hetesen én sem szállnék be vele, ezeket csak azért írtam el, mert nem minden fekete-fehér, úgyhogy rámondani kapásból, hogy "nem, ajjaj, meg semmiképp!", szerintem nem állja meg a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!