Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hetes babát bevihetek magamma...

6hetes babát bevihetek magammal a fürdőkádba?

Figyelt kérdés
Nagyon élvezi a fürdetést a kiskádban, gondoltam mindkettőnknek jó élmény lenne az együtt fürdés.

2012. jún. 19. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6 hetes?Még csak most jár le nekd is a gyermekágyas időszak.Eddig tudtommal te sem fürödhettél csak tusólhattál.Nem?Szerintem még várj vele kicsit.
2012. jún. 20. 08:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy éves határ hülyeség, akkor mi van a babaúszással? Viszont 6 hetesen még nagyon pici. Várnék olyan 3 hónapos korig, és ahogy az egyik válaszoló írta még neked is most múlt el a gyermekágyas időszak.
2012. jún. 20. 09:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Van, aki két hét után már nem vérzik. MIre hat hetes lesz a babája, addigra már egy hónapja nem vérzik akkor...

Aztán hat hetes meg hat hetes bab között óriási különbségek vannak. Most látom csak igazán. A harmadik babám (aki túl is hordtam), 3 hetesen már tartja a fejét, és olyan erős, hogy magam is csodálkozom rajta. Első babámnak ennyi idősen még lötyögött a lába (laza csípő miatt), a feje is csak lógott, szerintem még hat hetesen is tartani kellett (a fejét).

Amit szintén látok, hogy minél "többedik" babám, annál kevésbé van "sterilitás" a baba körül, és mégis felnőnek, szóval az ember szemlélete is változik, illetve a gyakorlat is hozza magával, hogy már nem minden olyan "szuper tiszta", a nagyobb gyerekek is hozzá nyúlnak stb.

6 hetesen én sem szállnék be vele, ezeket csak azért írtam el, mert nem minden fekete-fehér, úgyhogy rámondani kapásból, hogy "nem, ajjaj, meg semmiképp!", szerintem nem állja meg a helyét.

2012. jún. 20. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én még várnék. A mi Babánk 3 hónapos, nagyon ügyes Baba, fejlett, és imádja a fürdést, de még egyelőre a kis kádjában fürdik. Úgy gondoltuk, majd ha már tud ülni, akkor pancsolhat Apával a nagy kádban.
2012. jún. 20. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!