Szerintetek normalis hogy egy 4 honapos baba, ugraloba van belerakva?
olyanra gondolok amit a mennyezetre lehet szerelni
mikortol lehet azt hasznalni??? nem baj hogy a baba a talpan all, de meg ulni sem tud???
igazabol arrol van szo hogy a kisfiam unokatestverenek az anyukaja egy csomo olyan dolgot csinal ami szerintem nem normalis megis engem szol meg hogy en miert nem csinalom ugyanazt
pl. 2,5 honaposan hozzataplalast mar elkezdte, csak felnott agyban alszik a gyerek, felnott takaroval, tapszeres baba, de nem itat vele semmit, amellett igeny szerint ad neki tapszert, megszolt hogy en pampers active fit baby pelust adok a fiamra, es hogy miert hisz az lila, de nekem fiam van
nemreg megkerdezte tolem hogy en miert nem kezdtem meg el a hozzataplalast, kisfiam meg csak 3 honapos
na de a gond az hogy nem lehet neki megmondani, hisz sertesnek venne, igy csak itthon bosszankodom
az a legnagyobb baj hogy teljesen lenez engem, bar en soha nem szoltam neki semmi rosszat, igy a gyermeke nevelesebe sem szolok bele, de olyan idegesito dolog ez
Nem normális!!!! Mindenki úgy rontja el a gyermekét ahogy akarja, tegyél úgy ahogy érzed
ne foglalkozzá vele mit mond. Szerintem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!