Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normalis hogy egy...

Szerintetek normalis hogy egy 4 honapos baba, ugraloba van belerakva?

Figyelt kérdés

olyanra gondolok amit a mennyezetre lehet szerelni

mikortol lehet azt hasznalni??? nem baj hogy a baba a talpan all, de meg ulni sem tud???

2012. jún. 27. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem normális,sokat árthat a gerincének. Később sem raknám bele,legfeljebb percekre.
2012. jún. 27. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem normális. Magyarázd el az anyjának, hogy nagyon megterheli a gerincét a babának. Miért kell mindent siettetni, talán idegesíti, hogy a babája még nem tud menni? Idióták!
2012. jún. 27. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:

igazabol arrol van szo hogy a kisfiam unokatestverenek az anyukaja egy csomo olyan dolgot csinal ami szerintem nem normalis megis engem szol meg hogy en miert nem csinalom ugyanazt

pl. 2,5 honaposan hozzataplalast mar elkezdte, csak felnott agyban alszik a gyerek, felnott takaroval, tapszeres baba, de nem itat vele semmit, amellett igeny szerint ad neki tapszert, megszolt hogy en pampers active fit baby pelust adok a fiamra, es hogy miert hisz az lila, de nekem fiam van

nemreg megkerdezte tolem hogy en miert nem kezdtem meg el a hozzataplalast, kisfiam meg csak 3 honapos

na de a gond az hogy nem lehet neki megmondani, hisz sertesnek venne, igy csak itthon bosszankodom

az a legnagyobb baj hogy teljesen lenez engem, bar en soha nem szoltam neki semmi rosszat, igy a gyermeke nevelesebe sem szolok bele, de olyan idegesito dolog ez

2012. jún. 27. 19:06
 4/4 nyunyi84 válasza:

Nem normális!!!! Mindenki úgy rontja el a gyermekét ahogy akarja, tegyél úgy ahogy érzed

ne foglalkozzá vele mit mond. Szerintem:-)

2012. jún. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!