Hogy élitek meg most, hogy anyák lettetek, ha olyan hírt
hallotok, amibe egy baba sérül meg, vagy ölnek meg?
pont ugyan ez van nálam is!!Már híradót sem nézek,mert konkrétan elszorul a szívem mikor ilyen szörnyű hírek vannak!
De érdekes,mert a filmeket, amiben gyereket rabolnak el vagy vamit csinálnak vele nehezebben bírom.
Van egy film, váltságdíj a címe azt hiszem, elrabolják benne Mel Gibson gyerekét.Szülésem előtt élveztem, tényleg jó,izgalmas kis film.Aztán mostanság adták a TV-ben, gondoltam megnézem,mert régebben tetszett, hát majdnem bőgtem rajta!És az én fiam is már "nagy",20 hónapos, szóval már nem a hormonok játszanak.
2012. jún. 26. 22:02
Az első hónapokban végig bőgtem ezeket. Aztán elszoktam a híradóról!
2012. jún. 26. 22:03
Most lehet hogy keményke fog hangzani, de még terhességem, gyerekvállalás előtt nagyon szerettem az ilyen sci-fi horrorfilmeket. Ott van pl. az alien ,amikor lezuhan a hajója a predatoroknak egy erdő közepén, és az apa meg a kisfia találja meg benne az aliennekkel.... Na, az ilyet simán, gyomorból végignéztem. Amikor megszületett a gyerkőc, később lett 1-1 szabad estém, mondom mit nézzek mit nézzek, hát jó lesz ez az alien....Amikor jött az a repülő micsoda és aa kisfiút is célba vette...na ott kivert a víz, nem bírtam tovább nézni, összeszorult a gyomrom....és ez azóta így van, akár híreket olvasok, látok...mindegy. Nagyon fáj a szívem, ha gyerekeket bántanak, vagy történik velük vmi...:(
2012. jún. 26. 22:03
Azóta én is kivagyok az ilyen hírektől... Hogyan lehet bántani egy édes kisbabát/ kisgyereket?! Végtelen szomorúsággal tölt el az ilyen. Pont tegnap láttam egy filmet, amiben az volt, hogy kint a tűző napon hagyta az apuka a kocsiját, benne egy kisbabával... Na ennyit láttam belőle, kerestem mást.
2012. jún. 26. 22:04
Szerintem mindannyian így vagyunk ezzel,és ez lenne a normális érzés,sőt engem még az is megvisel ha valaki fiatalon hal meg balesetben vagy bármi másban...még elgondolkodni is rossz ilyesmin!
2012. jún. 26. 22:06
első vagyok...áááá...én is láttam tegnap azt a sorozatot,mikor az apuka otthagyta a kocsiban...szörnyű volt!!valamiért ott maradt a TV,még tettem-vettem és a végén tudod mi derült ki??hogy direkt hagyták ott a szülők, mert már egy gyerekük meghalt vmi betegségben, és úgy tűnt, hogy most nála is előjön....na mondom ilyen nincs a világon!
2012. jún. 26. 22:08
én a Nagy házalakításon (akár a külföldi, akár a magyar) szoktam bőgni. de azt vettem észre, hogy pl. apum is azóta érzékenyebb és még az ő szeme is bekönnyesedik, pedig sosem láttam őt sírni.
2012. jún. 26. 22:46
ugyanez nálam is. Filmeket sem bírok már nézni én sem. :)
Két hete láttam egy sorozatot, amiben gyerekeket raboltak, azóta folyamatosan ezen kattog az agyam...
2012. jún. 26. 22:58
Jaj, ne is mondjátok! Ha nagy ritkán véletlenül híradót nézek, tutira van benne valami szörnyű hír gyerekekről és konkrétan végig bőgöm az egészet :( Pl. nemrég az elütött ikerpár vagy most olvastam, hogy a 15. emeletről az ANYA kidobta a gyerekeit... Ááááááá, ilyenkor annyira rossz érzésem van, hogy lehet ilyen felelőtlen, nemtörődöm és sokszor sajnos gonosz egy ember, hogy ártatlan gyerekeket bántson? Főleg a sajátjait, akik vakon bíznak benne!
Mondjuk bennem is van bőven agresszió, mert az ilyet ilyenkor simán agyonverném vagy lelőném...
2012. jún. 27. 07:03
Én nagyon horror imádó vagyok, de mióta megszültem nem bírom.Főlleg ha gyerekekről van szó.Észrevettem, hogy teljesen máshogy nézek az emberekre.Ha egy felnőtt ember hal meg, akkoris annyira megérint a dolog...
Azt a sorozatot énis néztem a feléig kb. Nagyon sírtam amikor a babát megtalálták:(
2012. jún. 27. 10:12
Kapcsolódó kérdések: