Mit tegyek hogy végre legyen kakink?
Sziasztok.
Kisfiam 2 hónapos,és már 1 hete nemvolt kaki.
Szelek jönnek rendesen azzal nincs gond,de már aggaszt hogy nincs kaki.
Doktornő szerint ezzel nincs gond,de engem aggaszt.
Próbáltam kamillateát,láz mérőzést,popsi ingerlést,masszírt,és végül ma a vizet.Eddig semmi.
Nincs valami tanácsotok?
Előre is köszi
Ha szopik akkor butaság piszkálni...
hasznositja az összes felvett táplálékot,és ez nem jelenti azt, hogy nehezebb lesz neki kakilni,mert ha nincs mit akkor miért nem hagyod????
A dokinő is mondta, hogy nem baj.
Az én kislányomnak 2ésfél hósan 9napig nem volt kakija!Én is már a Lavolac szirupot is kiprobáltam!A dokinő azt mondta,hogy azért nincs széklete,mert mindent hasznosít a szervezete és nem marad salakanyag!Nem szabad hozzászoktatni ahhoz hogy segítséggel kakiljon,mert akkor a későbbiekben se fog tudni segítség nélkül!Ne aggódj!Ha nem puffadt a pocija és nem nyűgös akkor semmi baj nincs!
7ésfél hós kislány anyukája!
szia
most mindenki azt mondja, hogy nem baj es a szervezete mindent hasznosit es nem marad salakanyag stb. en egyszer doltem be ennek a marhasagnak, vartam turelmesen, a babamnak meg szorulasa volt(most mar egyertelmu) es vegul adtam neki egy glicerines kupot, na attol beindult es rogton az egesz elmaradt heti adag kirult(meg hogy nem volt salakanyag????!) es a babam megkonnyebbult. nekem gyerekgyogyasz kollegaim ajanlottak, hogy 2-3 naponta jo, ha van szeklete egy ilyen pici babanak es hogy nem lehet hozzaszoktatni a kuphoz, mert ha tud tojni, ugyis kimegy, ha meg eldugult, akkor ugyse. nekeunk szerencsere nem gyakori a dugulas, de ha elofordul akkor adok neki kupot.
sok sikert
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
Csak szeretném elkerülni a bélcsavarodást.
Néha látszik rajta hogy szenved,de szerencsére sokat mosolyog,így nagy baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!