Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szívjam az orrát?

Hogyan szívjam az orrát?

Figyelt kérdés

19 hónapos lányomnak eléggé ba van dugulva az orra. Voltunk dokinál. Kapott gyógyszert, és mondta hogy szívjam sűrűn,mert folyik le a torkán.

De hiába csepegtetek sóoldaot, vagy fújok orrspray-t,alig jön belőle neki valami.

2012. jún. 27. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:

orrszívó-porszívóval próbálod?

Én egyébként, ha nem jön semmi ki , akkor hagyni szoktam. De hallgassunk meg másokat is, tapasztaltabbakat.

2012. jún. 27. 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze csepegtetek neki, várok egy kicsit és orrszi porszival, de alig jön valami....
2012. jún. 27. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen az első 3-4 nap..utánna kezd el jönni..

Porszivóval csinálom de napi 3szor max mert ugy sem jönés csak kinlódikm a szivástól

Majd megindul..probálgasd!

2012. jún. 27. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:

De hallod, hogy szörcsög? Vagy csak annyit észlelsz, hogy be van dugulva?

Ha szipog akkor váladékos, lehet szívni, ha csak be van dugulva akkor szilárd, nem feltétlenül kell szívni neki, hisz az nem folyik sehova.

2012. jún. 27. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Picit szörcsög:(

Főleg alvásnál észleltem nála,hogy nehezebben vesz levegőt.

2012. jún. 27. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor szívd neki ha szipog. Előbb fúj be sósvizet, várj kicsit és szívd.Elalváskor kend be a hátát babyluuf-al!
2012. jún. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!