Szívjam a kisfiam orrát? Honnan tudom, hogy mikor kell?
Én akkor kezdtem neki szívni, amikor láttam, hogy folyt ki. Amíg csak be van dugulva, addig nem tudsz mit kiszedni. Aztán a híg váladékból lassan sűrűbb lett (ez a nátha lefolyása), akkor meg már egyértelmű, te is látni fogod, hogy ki kell szívni, mert nem tud az orrán levegőt venni, szörcsög. Éjjel nem ébresztettük fel, de felébredt ő magától, mert nem tudott cumizni. Előfordult, hogy háromszor is rendbe kellett tenni egy éjszaka.
De lehet, hogy a te babád nem is lesz náthás, csak szárazabb lett a levegő a szobában!
Szerintem nyugodtan szívd ki neki, és meglátod, mi jön ki belőle. Ha semmi, akkor érdemes volt kipróbálni, ha pedig sok a trutyi, akkor még érdemesebb.
Én minden nap szívom az orrát, mert nagyon sok fikája van, és nem is kapna tőle levegőt. Annyi fikusza van, mint egy felnőttnek, az a jó nyúlós, ragadós féle. Teljesen eltömítené az orrát, ha nem szedném ki neki.
Pedig nem náthás. Csak úgy termelődik.
Pont a héten kérdeztem meg az orvost, hogy nem baj-e, hogy naponta szívom? Mert itt mások azt írták, hogy tönkre tehetem a nyálkahártyáját, de a doki szerint az nem megy tönkre. Viszont az nem normális, hogy ilyen sok a fikája. Nálunk valószínű az a helyzet, hogy evés után vízszintesbe teszem aludni, és visszafolyik az orráig a tej, ami miatt keletkezik ez az egész.
Na de a lényeg, hogy nyugodtan próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!