Az 5 hetes kisbabám szörcsög, tele a nózija, és hallani, hogy a torkára megy és krákog, ha sír. Felhívtam a doktornénit és azt mondta, hogy ne vigyem be, csak ha hőemelkedése van vagy lázas. SZívjam az orrát. Ti nektek valami ötlet?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 14:46
1/7 anonim válasza:
Orrszívás porszívóval.
Ő még nagyon pici mindenféle gyógyszerhez, csepphez.
Nekem a kisebbik 7 hetesen volt beteg, nem szívesen írtak neki gyógyszert, de sajnos muszáj volt.
2/7 anonim válasza:
Mindenképp porszívózzad ki a nóziját, hisz alig kap így levegőt. Ilyen picik még nincsenek hozzászokva, hogy a szájukon keresztül vegyenek. Ráadásul szopizni se tud, ha tele a nózija.
3/7 anonim válasza:
jézusom, nehopgy porszívózd! Az ilyen pici babáknak még nincs kialakulva az orrjáratuk, az enyém is szörcsögött hetekig, én is kihívtam a szülésznőmet (németben ez a szokás) és megnyugtatott, hogy nincs baj. Ha nem lázas akkor nem beteg! Az enyém mindig hajnalban szörcsögött. Ja és akkor még amikor elkezdett fogzani! Azt hittem meg van fázva, kínoztam orrspékkel, mire a 6.fognál rájöttem, hogy ilyenkor ez van... Ha nagyon zavar akkor is csak tengervízes orrsprayt használj!
4/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónál a pont!Nincs semmi baja.Ez nem betegség,hanem élettani jelenség.Nekem mindkét gyerekemnél így volt,és egyszer csak elmúlt.
5/7 anonim válasza:
Fújj tengervizes sóoldatot az orrába (Sterimar), és próbáld kiszippantani. Ha csak a tengervizet szippantod vissza, de trutyi nem jön, akkor nincs tele az orra, nem náthás, hanem élettani szörcsögésről van szó, ezt meg majd kinövi. Kisfiam legalább fél éves koráig szörcsögött.
6/7 anonim válasza:
Cseppents az orrába anyatejet!Nekem bevált és ez egy természetes orvosság:)
7/7 anonim válasza:
Szia!
Stérimár, gyakori orrszívás az Ariana orrszívó porszívó legjobb szerintem, adhatsz neki Cebion cseppet is baja nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!