Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történik egy bölcsis...

Mi történik egy bölcsis szülői értekezleten?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
(az ismerkedést arra értettem, hogy a gyerekek ismerkedhetnek egymással és a hellyel, gondozókkal.)
2012. jún. 27. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk direkt mondták a nagyon fontos dolgokat elmondták beiratkozásnál,mi 3an megyünk a fiunkkal,anyukám játszik vele mi meg beszélünk a gondozókkal,nálunk ennek a szülőinek az is a lényege,hogy a gyerek kicsit megismerkedjen ezzel a környezettel, a gondozókkal.
2012. jún. 27. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Mi vittük a gyerkőcöt, én bementem szülőire, a kisfiam pedig apával kipróbálta a bölcsi kinti játszóterét. Bentre akkor vittük, amikor már vége volt a szülőinek, de még ott lehetett maradni egy kicsit. Bevittük a leendő gondozónénijéhez a csoportszobába, békésen tűrte a szeretgetést, aztán otthagyott minket és ment játszani. :)

Mások is így hozták el a gyerkőcöt (felvigyázóval), de volt olyan anyuka is, aki két gyereket hozott magával, nem tudta megoldani a felügyeletet, egyik kismotorral, másik babakocsiban.

2012. jún. 27. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi nem vittük a gyerekeket a szülői értekezletre, de a többi anyuka sem.
2012. jún. 28. 08:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk sem hozza senki.
2012. jún. 28. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!