Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden este tisztítjátok a...

Minden este tisztítjátok a fülét babafültisztító pálcával a gyerkőcötöknek?

Figyelt kérdés
Na ezt jól megfogalmaztam.Remélem azért értitek a kérdésem.
2009. júl. 7. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, mert ott maradt a fürdető habja, meg víz, meg amit nem tudtam kimosni és törölközővel nehezen tudom szárazra kitörölni a kis kanyarokat :-) Így fültisztítóval áttörölgetem, megpucolgatom.
2009. júl. 7. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Még sosem tisztitottam, 3 hós múlt.
2009. júl. 7. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem nyúlkálok a fülében. A kanyarokat amennyire tudom kitörlöm törülközővel, de a hallójáratba nem nyúltam még soha fültisztítóval és neked sem ajánlom, mert nem szabad.
2009. júl. 7. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam 16 hós.Én nem nagyon tisztítgatom neki,csak akkor ha már feltűnően látszik a "zsír",ugyanis patikusok, orvosok még a felnőtteknek sem ajánlják hogy ezt kiszedje mert pontosan ez véd..Sztem azért kérdezd meg az orvost ő mit gondol de nekem azt mondták ne tisztogassam túlságosan mert esetleg beljebb nyomom,ahelyett h kiszedném, azzal meg többet ártok.ha víz megy bele,akkor meg oldalra fordítgatom a fejét és kifolyik.eddig még nem is volt gondom.
2009. júl. 7. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Én reggel szoktam nem este, este csak megtörölöm textilpelussal, és regel mikor világos van, akkor kitisztítom, de nem minden nap szoktam én sem neki fülpiszkázni, nehogy baj legyen belőle, hanem másnaponta kb., de jól megmossuk este azért.15 hós a kisfiam.
2009. júl. 7. 23:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Még soha nem tisztítottam fültisztító pálcikával a lányaim fülét, mert azt olvastam, hogy nem szabad a fülbe nyúlkálni.
2009. júl. 7. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem szoktam belenyomni a gyerekem hallójáratába a pálcikát, csak megtakarítom attól a piszoktól, amit kívülről látni lehet. Pálcikával könnyebben hozzá tudok férni, mint ronggyal.
2009. júl. 8. 00:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Orvosunk azt mondta, hogy szigorúan tilos fültisztítóval babrálni a fülét. Heti 1 alkalommal kell olajat cseppenteni bele, az kihozza a zsírt.

Külső részt lehet óvatosan áttörölni a piszkálóval.

Én így csinálom.

2009. júl. 8. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!