Cumizós gyerkőcötöknek összesen hány játszó/nyugtató cumija volt?
Most kettő van, mindig párosával vettem, ez a 3. garnitúra.
Nem volt külön játszó és nyugicumi.
Illetve nagyon picinek volt az első, úgyhogy összesen 7
Most számoltam össze megint, nem is 11, hanem már 13-nál járunk.
Ő csak a MAM-ot fogadja el születésétől fogva.
A kismama csomagban volt egy, abból a méretből vettünk akkor még egyet, hogy legyen, ha elhagynánk, vagy éjjel keresnénk. Akkor vettünk neki egy Nuk-ot is, de azt nem fogadta el.
Utána váltottunk egy méretet, meg a MAM akkor felkért egy tesztelésre, ők is küldtek egy cumit, igaz, azt vissza kellett küldeni egy idő után (most láttam azt a fajta cumit a Corában, amit teszteltünk, 1200Ft körül van, jó drága).
Kipróbáltuk a DM saját márkást is, abban alapból 2 van egy csomagban, egy darabig el is fogadta, de aztán már nem kellett neki.
Vettünk a fogzáskönnyítős MAM-ot, 2-t abból is, kirágta mindkettőt.
Aztán vettünk egy olyat, aminek csak egy lepke formájú fogantyúja van, szóval nem tömör, de eltört.
Majd vettünk egy 6+osat, kiharapta.
Most 2 éjszakai MAM-ja van, de most vettem észre, hogy az egyik megint lyukas.
Nyáron remélem már le tudom szoktatni, igaz ő inkább csak alváshoz használja, de akkor kell a 2, hogy tudja cserélgetni, míg el nem alszik.
1 éves a kisfiam. Nálunk eddig 8 cumija volt.
Most kettőt használ. Mindig párba veszem.
Nálunk csak az Aventosat fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!