16 hónaposan elkezdhetem a biliztetést?
most akkor várjak jövő nyárig?Az olyan soká lesz!!Utálja a pelenkázást mostanában,szinte végig ordít.Imádja ha pucér.És állandóan leveszi a pelust ha hozzáfér.Ezért gondoltam,hogy "egyszerűbb" lenne.
14én lesz 17hónapos.
Ja,és kislányról van szó.
Az enyém 9én lesz 17 hós--Én is erre gondoltam már napok ota..
De végülis ugy döntöttem ráérek..a pelenkázás nálunk 5perc fogocska előzimeg majd 3perc orditás mintha fájna neki..
De télen is el lehet kezdeni vagy tavasszal..Én nem akarom elsietni..attól függetlenül hogy jó lenne néha tényleg ha már olyan nagy és ügyes szobatiszta fiam lenne...:)
Szerintem is kicsi még.
Ha sikerülne is bármi a bilibe, az véletlen lenne, nem tudatos szobatisztaság. Nem attól lesz a gyerek szobatiszta, hogy zavarja a pisi és a pelus, hanem attól, hogy érzi, hogy megtelt a hólyagja és kéne menni "üríteni".
Szia,
sok értelme nincs,mert nem fogja tudni annyira kontrollálni hogy mikor hova pisiljen.Nem szabad semmit sem siettetni.Nyugodtan legyen pelus nélkül ha az jólesik neki,jó ha kicsit szellőzik a popsi ilyen melegben:)Kimondottan bilire szoktatni még nem tenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!