Az eggyik ismerosom azt mondta lehet hogy zsiros a tejem ezer faj a babam hasa. Mit tegyek? Mit igyak hogy jobb legyen?
baromság!
ne hallgass rá!
majdnem minden baba hasfájós!
Az isemrösök honnan tudja, hogy milyen zsiros a tejed? Azt csak laboratoriumban lehetne bevizsgálni, Azonkivül az anyatejnek mindig olyan az összetétele, mint amit a ababa igényel. Ebböl következik, hogy az ismerösöd hülyeséget beszél.
Inkabb el lehet képzelni, hogy a babád túl gyorsan szopik és sok levegöt nyel. Mindig böfiztesd szoptatás után.
Ha nem akar javulni, akkor vidd el a gyerekorvoshoz, hogy adjon valamit ellene.
Szia,nekem a védőnőm mondta hogy zsíros a tejem,és hogy sokszor eszik a babám(1,5hónaposan 2óránként)és hogy emiatt fáj a hasa.Mondta,hogy kevesebb tejterméket fogyasszak,egy hétig csináltam,ugyanúgy fájt neki.úgyhogy visszaálltam.Puffasztóst nem ettem.Mára már mindent ehetek,kivéve a cukorborsót(8hónapos)
Szerintem ha annyira hasfájós,próbálj neki INFACOL-t adni,persze ha már kaphat.De beszélj a dokitokkal,vagy a védőnőddel.
www.lll.hu
Itt találsz szoptatási tanácsadókat! Keresd meg telefonon valamelyiket mindenképpen, mert ha van tejed, azt bizony vissza lehet hozni és nem fog elapadni!!! :-)
Ne add fel! Nem szabad! A babádnak meg ez a legjobb! Nem a tápszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!