Könyörgöm létezik egyáltalán a milupa 7 gabonás pehely?
Figyelt kérdés
Vki írja már meg,MOST hol lehet venni! Rossman, dm, spar, tesco, brendon...egyikben sem láttam, csak milupás 7 gabonás tejpépet.....
Ha mégsem létezik....bármilyen bio kölesbogyót adhatok 8 hós babámnak? Nagyon köszi!
2009. júl. 7. 15:54
1/10 anonim válasza:
Igen, létezik,a Bookline.hu-n rendelhetsz is
2/10 anonim válasza:
Én is még csak virtuálisan láttam. Itt-ott olvastam, de azt sem tudom, hogy nézne ki, pedig engem is érdekelne.
3/10 anonim válasza:
Tescoban szoktunk venni bio kölesgolyót 10 hónapos lányomnak. Azt nyugodtan adhatod te is :-)!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Akkor rendelek.... De jobban örülnék, ha vhol lehetne venni!
2009. júl. 7. 16:13
5/10 A kérdező kommentje:
Persze... +700 ft a szállítás.... Még várok válaszokat, mert inkább elmennék én a boltba! Köszi!
2009. júl. 7. 16:19
6/10 anonim válasza:
Hova valósi vagy?Az auchan-ba mindig van!800 ft.De nagyon kiadós mert én a reggeli gyümölcsébe szoktam rakni egy ek-al és így elég volt 2 hónapig egy doboz.
8/10 anonim válasza:
Én is kerestem már égen földön,de semmi.Bocs az offért és köszi én is a tippeket!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!!!
2009. júl. 7. 21:54
10/10 anonim válasza:
Én is mindenhol kerestem, a tescoban kaptam végül (ja az esztergomiban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!