Most akkor málnát mikortól adhatok? Nem érdekel az ajánlás, az érdekel, ti hogyan csináltátok.
bébiétel más, mert nincs benne mag. mag nélkül lehet már 5-6 hónapos kortól, de maggal csak 2,5 éves kor után.
próbáld ki, hogy fém szűrőn átnyomod, én így ribizlit adtam, vagyis ribizlilevet 8 hónaposomnak. egészben, csak következő nyáron csipegetett a bokorról :)
Nem csak a mag allergizál, ez sajnos óriási tévedés! A gyümölcs színezőanyaga is ludas, hőkezeléssel csökkenthető az allergizáló hatás, de nem teljesen. Pont ezek a gyümölcsök okoznak jellemzően 4 eves kor körül asztmát és ekcémát, ami kisiskolás korban derekas pollenaergiává fejlődik. A bébiételgyártókat a profit érdekli elsősorban, azt, hogy ők mit mikortól ajánlanak, hagyjuk...
Én biztosan nem adnék málnát ilyen fiatal babának, ha hanyattvágós hisztit rendez a málnabokor előtt, akkor sem, annyi finom és veszélytelen gyümölcs van most, amit ehet.
orvos anyuka
Nálunk rengeteg málna terem generációk óta. Szerintem mindannyian bőven egy éves korunk előtt faltuk, és valahogy semmire se fejlődött ki allergia egyikünknél sem és a gyerekeinknél sem. Biztos nagyon szerencsések vagyunk...
Számszerűen 6 unokatestvér és a gyerekeink összesen 6-an.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!