Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól érdemes a...

Hány hónapos kortól érdemes a babát bilire szoktatni? És hogyan?

Figyelt kérdés
14,5 hós a kislányom és jó páran mondták már, hogy kezdjem el most a nyáron. Nem túl korai ez még? Ti mikor kezdtétek? És hogyan?
2009. júl. 7. 14:25
 1/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 21 hónapos és hallani sem akar a biliről, vagy wc-ről. Nem eröltetem, de napközben a kertben pelus helyett kisgatya van rajta és gyakran kérdezgetem, hogy nem kell-e pisilnie. A fűbe sazívesen pisil majdcsak fog menni bent is..
2009. júl. 7. 14:30
 2/5 anonim válasza:
Szerintem ez abszolut gyerekfüggő. Ha érett rá látni fogod. Jók a bilre szoktató pelusok is.
2009. júl. 7. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Nekem 7 hós a kisfiam,és 9-10 hós korában fogom szoktatni a WC-re nem bilire.Az a jó ha minél előbb rászokik,mert már hallottam olyat is,hogy a gyerkőc 2 éves elmúlt,sőt 3 is,és még mindig pelust használ.Én majd úgy fogom csinálni,hogy a wc-re szűkítőt teszek,és majd így tanítom Neki a wc-re szoktatást.
2009. júl. 7. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy őszintén!Miért lettem 0-ra lepontozva??Nem akarok én vitatkozni,de tudjátok mit,úgy csináljátok ahogy akarjátok!Nyazsgem!Hahaha.
2009. júl. 8. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
2009. júl. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!